Sunday, March 31, 2013

beriadah berjamaah...

Assalamualaikum...

pagi tadi zino berkesempatan beriadah beramai ramai dengan BIG BOS... tujuan nya serampang dua mata... utk beriadah sambil memperkenalkan dan menghebahluaskan Taman Botani kepada warga kota... kepada yang menonton Malaysia Hari Ini MHI pagi tadi pasti dapat melihat aktiviti yg kami jalankan di Taman tersebut... nampak zino tak? hehe

Dengan kehadirian wakil dari pelbagai agensi menambah meriahkan majlis pagi tadi... Majlis di mulai dengan acara semanrobik... acara memanas badan kata nya sebelum berjalan laju ( ramai yg jalan slow sambil berbual bual..) mengikut laluan yg telah di tetapkan.. mejoriti telah menghabiskan perjalanan dengan jaya nya ada juga yg ambil short cut.. dan yg tak larat ada kenderaan yg pick up on the way... hehe

selesai majlis ada pulak cabutan no bertuah.. ada sponser yg bermurah hati nak bagi hadiah bagi memeriahkan majlis... berangan je nak dapat beskal tu.. tapi seperti biasa yg bertuah tu orang lain bukan zino hehe... tahniah kepada semua peserta yang dapat hadir... dan mengambil bahagian ada yg telah datang seawal jam 7.00 pagi... lepas selesai majlis ada makan makan lagi....

sekian lapuran utk minggu ini... jom tengok gambar nya pulak...




























10 comments:

azieazah said...

Sapa tu baju kaler pink? Selebriti mana tu? Anahita Bakavoli ker tuh?

Tihara said...

bestnya ada cabutan bertuah :)

zino said...

Azie Azah
Itu pemberitaRTM program kami tadi tu masuk dalam slot selamat pagi malaysia

zino said...

Tihara
Orang lain yg bertuah ..

izan mama mia said...

serba hijau,..er ada pengacara tv juga...wah sapa yg dapat no bertuah tuu

m.u.l.a.n said...

seronok & sihat program ni..

zino said...

Izan
masuk MHI lagi tu.. hehe

zino said...

mulan
betul tu..

Mas Zull said...

assalamualaikum...bestnya ada xtvt mcm ni...:)

zino said...

Mas Zull

lain kali boleh la joint hehe