Tuesday, September 23, 2014

Padang Bukit Tinggi Paya Kumbuh episod ENAM

Hari ketiga kami meninggalkan Bukit Tinggi dan akan bermalam di Padang.. mudah nanti utk flight balik. lepas checkout dari Royal denai kena bergambar dulu..

gambar awal korum belum cukup

mama dengan twin

retis.. hehe

gaya bebas

 Royal Denai Hotel Bukit Tinggi

sempat shopping lagi tu hehe

yg ni baru korum penuh hehe

Sebelum ke Paya Kumbuh Satu lagi tempat menarik yg kami di bawa melancong ialah Taman Wisata Panorama dan lubang Jepang di kota Bukit Tinggi. kat sini pun ada tempat shopping hehe.. pendek kata ada saja tempat pelancongan ada lah rezeki kepada penduduk tempatan.

Kawasan yg di lihat ialah satu lembah yg menarik dalam nagari sianok..  jom tengok gambar..

gerbang masuk

panoramic view

view menarik 





saujana mata memandang



monyet interframe

macam hensem je 

malu la mama

leka dengan game

anak tuan kedai

bersama anak tokei...

kami tak masuk lubang jepang.. tak ada yg minat nak masuk.. shopping lagi best hehe . selepas ni kami ke kedai jual kerepek memborong lagi..

distinasi seterusnya kelok 9...
bersambung

2 comments:

MOKCIK AZWA said...

Lubang Jepang tu sebnrnya apa? Gua ker? Peninggalan Jepun? hehehe

aziman omar said...

Assalamualaikum…
Kami menawarkan pelbagai pakej menarik ke Padang Bukittinggi untuk anda.Semua urusan kami lakukan.Dari urusan tiket,hotel,transport,makan dan pemandu pelancong semua kami sediakan untuk anda.Untuk group yang besar di alu alukan.hadiah menarik menanti anda.
Tak perlu bersusah payah menguruskan group anda.Berikan senarai nama peserta dan tarikh perjalanan dan semua kami uruskan.Urusan di lakukan di Malaysia.Mudah dan selamat.Temujanji untuk urusan group yang besar juga boleh diatur.
Hubungi saya di talian 0126665436 atau lihat di blog saya untuk maklumat lanjut.Banyak maklumat berguna untuk panduan anda.
http://freelancetour.blogspot.com