Thursday, October 8, 2015

Seri suasana

Assalamualaikum

Ini pertama kali saya menjejak kaki ke seri Suasana.. Port Dickson. Tapi maaf kalau anda cari dalam senarai hotel atau resort utk di sewa.. nama seri Suasana tak mungkin muncul.. kerana tempat ini tidak di senaraikan utk menginapan umum.

Seri Suasana mempunyai sejarah yg sangat panjang pembinaan nya.. tapi biar lah sejarah menjadi kenangan suka duka kepada mereka yg terlibat. Tetapi apabila siap ia menjadi tempat percutian yg menarik setanding resort resort komersial di luar sana.

Sejak di buka ini lah pertama kali saya berkesempatan bermalam di sini. Adalah diharapkan lebih ramai yg dapat menginap di sini di masa masa akan datang. Sama ada melalui program kursus atau bercuti bersama keluarga..

Saya sangat jarang atau telah berpuluh tahun tidak menggunakan kemudahan yg di sediakan .. kerana beberapa isu masa lalu. Itupun biar lah jadi sejarah juga. Cuma di harap pengurusan sekarang lebih cekap telus dan professional.. sebagaiman pengurusan resort2 di luar sana..

Tahniah kepada team yg terlibat..

















13 comments:

makcikkantin said...

Cantik tempat ni abah......

pB said...

utk org dbkl sahaja ke?

zino said...

Macam resort kan

zino said...

Utk staff je setakat ni pB

zino said...

Utk staff je setakat ni pB

zino said...

Macam resort kan

Zulaikha Abu Bakar said...

Ika pun teringin gak nak gi sana bah..dah apply utk bulan 12 ni..hope ada la rezeki nk gi sana...

Zulaikha Abu Bakar said...

Ika pun teringin gak nak gi sana bah..dah apply utk bulan 12 ni..hope ada la rezeki nk gi sana...

zino said...

Insyaallah.. semoga ada rezeki

zino said...

Insyaallah.. semoga ada rezeki

Angah said...

best kalo terjun kolam tu..

zino said...

Angah
memang best... hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)