Monday, June 20, 2016

Ronda2 bintulu dan KK

Assalamualaikum...

Nak merakam perjalanan singkat ke Bintulu dan KK.. Jumaat terbang ke Bintulu Ahad petang dah ada semula di KL. .semalam di Bintulu satu mlm di KK.. kerana lawatan kerja... jom tengok gambar2..

Bilik Hotel di Bintulu..
Airport Bintulu.. ada ciri2 KLIA

Berbuka puasa 
Ronda2..
Bersama artis AF8 Daus
Jeti nelayan
Jeti tempat ikan mendarat ? 
Pasar sebelah jeti ikan yg segar
Udang apa tah nama nya

Petang terbang ke KK..
Landing di KK
Bilik hotel di KK
Ada kisah mistri
Pemandangan cantik sebelum berbuka 
Di tinjau dari tkt 11..
Merakam detik yg indah 
Matahari terbenam 
Lawatan tapak
Tren lama yg masih di guna di Sabah
Trek
Lokomotif lama yg masih 
boleh di guna 
Lokomotif di woksop utk kerja 
baik pulih
Persimpangan.
Jom balik kampong 
Test jadi driver..

SEKIAN

6 comments:

Nurazzah AR said...

Salam Abah Zino, hotel di KK tu macam hotel yang saya pernah duduk.. yang mengadap laut tu kan?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

zino said...

Nurazzah..
Betul tu ngadap laut.. pemandangan waktu matahari terbenam sangat cantik

zino said...

Dewi Aja..
Terima kasih atas imfomasi nya

zino said...

Dewi Aja..
Terima kasih atas imfomasi nya

zino said...

Nurazzah..
Betul tu ngadap laut.. pemandangan waktu matahari terbenam sangat cantik