Sunday, August 7, 2016

Kayuh santai Seremban2 Labu Sendayan

Assalamualaikum..

Alhamdulilah.. pagi ni berjaya melakukan kayuhan santai bersama rakan rakan kayuh dari SSC.. sejauh 33.8 km. Program asal nak kayuh di Litar Sepang..tapi takut tak puas sekejap sangat sebelum tutup utk racing..sebelum kayuh test naik bukit dulu.  bukit apa tah nama nya..

Gambar2 ni tak ikut aturan.. main dan je download..


Berehat sekejap selepas lelah berkayuh

Kena roti arab bersama gulai daging salai utk breakfast... setelah separuh perjalanan kayuh. Buang kelori tambah kelori..


Rehat lagi.. selfie lagi yg penting ada landmark 


selfie lagi 

Peserta yg lasttt sampai.. nun jauh tercicir kat belakang.... hehe


Geng kayuh yg spotting..
Cabaran utk mendaki bukit ni dulu bersaja di sahut dengan jaya nya.. 

Last sekali saya ingin mengucapkan kepada geng SSC yg menganjurkan kayuhan ini.  FOC je.. tapi medal tak ada T shirt pun tak ada.. yg ada siratulrahim antara kami semakin erat... 
Syabas.. 

7 comments:

Rasid Shukri said...

terima kasih abah zino sudi beriadah kayuh suka suka kayuh SSC.
kami terharu ......atas sokongan dari abah zino

anyss said...

Assalamualaikum,
amboih!! kemain lagi kayuh....panas ting ting tuuu

zino said...

Terima kasih kembali rashid

zino said...

Kayuh santai je anyss.. kayuh dan selfie...

MOKCIK AZWA said...

Salam Zino...lamanya tak melawat alam blog nie hehehe...rumah pun dah bersawang dah hahaha..respek la Zino masih rajin update blogging..

Azwa

zino said...

Bila nak.menulis lagi azwa

zino said...

Bila nak.menulis lagi azwa