Tuesday, June 25, 2019

lama tak menulis

Assalamualaikum...

Lamanya tak menulis kat sini... sejak gambar gagal di attach kan terus menggunakan apps dari hp ni hilang mood utk berkarya.. biasa nya draf beserta gambar2  saya buat guna apps di hp ni je bila nak edit baru guna pc.. !! Kenapa tak guna PC terus ? boleh je tapi lebih mudah utk guna hp ni dulu sebab boleh menulis secara spontan bila2 idea datang.. dan tempek segala gambar yg nak di sharekan kadang2 buka labtop tapi idea nya entah tersangkut dimana.. hehe ( alasan)

Sampai bila lah agaknya isu gambar boleh selesai.. dah mengadu dengan admin tapi belum ada feedback.. nak guna apps lain tak tau ada ke tak.. tanya yg pakar IT pun tak boleh bantu.. sebab apps  ni tuan dia je yg tau godek2...

kalau tak baik juga lapuran tak bergambar je lah dulu hehe...

done membebel...
done posting..

6 comments:

Kakcik Seroja said...

Tak ada gambar, macam tak seronok nak menulis, kan? :)

makcikkantin said...

Sama la disini pun abah, nak upload tak tau mcm mana, jadi malas nak update blog, rasa kosong tanpa gambar

zino said...

kakcik seroja : nanti test upload guna labtop boleh tak

zino said...

makcikkantin..
tak ada gambar jadi mcm cerita takblengkap

Waris Haziq said...

nampak macam kena guna samsung galaxy note 8, boleh la edit menggunakan spen skli.. sng,,,

zino said...

waris haziq
oo ye ke.. nak kena tukar ni hehe