Friday, September 2, 2011

cerita bergambar..raya

sebelum keluar beraya kena lah bermaafan dulu...

adik la yg paling sedih bila sampai
masa bersalaman...

kakak pun bergenang air mata....

maaf kan semua kesalahan alang...

angah pun sama bah, maafkan kesalahan angah,
halalkan makan minum angah...

abah, along minta maaf atas segala kesalahan,
halal kan makan minum along,

one happy family.....
syukur alhamdulilah...

peace...

wajah ceria....

kueh tunjuk je...

rendang ni original..
memang sedap... hehe

satu tanda utk raya....

air ni ada kat kampong je agaknya..
KL memang tak nampak la...

cepat la tok kita pegi raya..!!!

comel kan....

sorang ni pun comel....

nak naik kereta atok...

sorang lagi budak comel...

oops dah penat... hehe

sekian, terima kasih...
selamat hari raya aidil fitri..
maaf zahir dan batin....




34 comments:

Acik Erna said...

cucu atuk somo e comel2..
oh ye..apasal pulak tulih gondang tu original..ado ko yang tiruan..puloh tahun dah merondang..tak tau la pulak..he he he.

zino said...

Erna..
original sebab tak tunjuk hehe

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Selamat menyambut hari raya yang mulia..

sue-ab said...

tu air loncan kan...hehehe...betul ke aku sebut loncan tu bro..hehe...maklum la kat kampung gua tak de air tu..

ciK LyndaWawa igUana said...

berbaju merah pakcik.hehehe

Aida Ali said...

Memang sedap air tu - kurang gas

zino said...

abd Razak..
terima kasih.. selamat menyambut aidil fitri juga dari kami..

zino said...

sue-ab
lebih kurang la tu ada bunyi dia hehe

zino said...

wawa
baju raya wawa kaler apa pulak hehe

zino said...

Aida..
yg best tu ada jual kat kampong2 je..

ibundo said...

slamat hari rayo zino. Rondang tu dah abih ko.
Tu cucu zino ko tu. Comel2 somo e..

azieazah said...

Suasana beraya yang meriah dan penuh kasih sayang!

I like!

Yati said...

Sama la. Masa salam dengan parents dan adik beradik mesti rasa nak meleleh ayor mata. Comel-comelnya cucu..

zino said...

ibundo..
tiga2 tu cucu zino hehe

zino said...

aziezah..
sangat meriah..

zino said...

Yati...
bila along start nangis habis semua pun nangis hehe

nurazzah8 said...

Salam Lebaran DAN SALAM SYAWAL
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN

noorlara said...

Tumpang seronok keluarga awak berhariraya. suasana yang menawan.

azi said...

Salam ...
Comel2nya cucu2 atuk..:)

Sedap nampak rendang tu..makan dengan ketupat palas..mesti sedapkan..he..he..

pB said...

kejab jer keluarga Zino membesar dan bertambah

MulutPayau said...

comelnya cucu2 atok..!!!!!!

zino said...

nurazzah.
salam aidil fitri..

zino said...

Noorlara
terima kasih..

zino said...

Azi
rendang tu sedap tapimcepat sangat habis ramai peminat hehe

zino said...

pB
alhamdulilah..

zino said...

MP
sangat comel hehe

LiNda said...

semuanya chumel...
termasuk saya .. ahaks !

salam aidilfitri...

MOKCIK AZWA said...

Abahnya pun ikut nanges sekalik hehehe..

Semua gambar comel2 belaka..Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin..

Mak Su said...

ai loikee air sarsaparilla!!

saya lum balik kg lagik, haritu balik ke utara...

zino said...

Linda
memang cumil.. hehe

zino said...

Azwa
abah pun ikut nangis bila semua dah nangis.. hehe

zino said...

Mak Su
i like too

MULAN said...

geram betol nengok cucus abah tu.. seronok kan raya..!!

zino said...

MULAN
sangat seronok sebab tahun ni semua berkumpul hehe