Wednesday, February 22, 2012

Keselamatan di utamakan .....

Salam dan selamat petang..

Dah lama rupanya tak update blog , tetiba dapat satu isu yg nak saya share dengan anda semua .

Sebenarnya kami sedang bermesyuarat di tapak , tetiba di luar Dia orang buat fogging menyebabkan asap meliputi semua kawasan . Sehingga masuk ke dalam kabin tempat kami berbincang ... Nasib baik pihak kontraktor ada topeng penyelamat

Dah la macam mesyuarat mafia jadinya ...

10 comments:

Pn Kartini said...

Tak pe..
setakat ala2 mafia
Janji tak pening dengan asapnya!:)

zino said...

Pn Kartini....
rugi tak sempat makan kueh atas meja tu takut mabuk hehe

Kengkawan said...

xder sapake teringat nk selamatkan kue tu? hehe

m.u.l.a.n said...

ha aah.. kesian kuih takde sarung muka..

zino said...

andak..
tak sempat nak ngap hehe

zino said...

MULAN...
dia orang kerja kat luar tu tanpa warning... tetiba dengar bunyi fogging dan asap menyelubungi seluruh kawasan... tak ada sape berani usik kueh hehe

Tie said...

Haha.. betul laa... jangan main mata sudah laa...

MOKCIK AZWA said...

makanan lupa ditopengkan hehehe

zino said...

tie..
kalau kena tutup mata sekali macam mana hehe

zino said...

azwa
dah habis berbincang baru perasan kueh terdedah hehe