Monday, February 6, 2012

unplan holiday.....

Salam semua....

cuti panjang ke mana holiday?? ada yg ke Langkawi.. ada yg ke Jakarta.. mesti banyak shopping tu kan.. ada yg ke Penang singapore dan pelbagai distinasi... so kami memang tak ada plan ke mana pun..(asalnya).. alasan nya tak cukup korum....

so pagi tadi mem kata jom balik kampong la... maka dia pun bersiap dan menyiapkan kelengkapan apa yg nak di bawa balik.. memandangkan rumah kampong tu kosong segala benda nak di bawa nya balik.. bila zino tengok susah payah tu.. zino pun kata tak apa lah.. nanti kita tidu kat PD je....

bila dah kluar rumah mem kata terus pegi PD je lah... tak jadi lah lencong ke kampong?? hotel pun tak book lagi... so kami pun try luck.. mem kata kalau PD penuh terus ke Melaka... oops makin jauh nampak hehe.. Hotel pertama yg zino tanya.. standard room semua dah penuh yg tinggal apartment 3 bilik.. RM 460.00 wow.. mewah sangat tu.. hotel kedua standard room juga dah penuh yg tinggal suite.. tapi harga berpatutan.. so malas nak cari yg lain.. ok lah kat sini.. maka berholiday lah kami kat sini...

cerita selanjutnya lihat lah gambar di bawah... (tak ikut susunan..)

kreativiti di tepi pantai...

pemancing dengan aksi nya..

merenung jauh... (belakon je) hehe

gambar yg menimbulkan kontrovesi hehe

merenung jauh.. (versi alang pulak..)

menanti matahari terbenam...

hotel penginapan..... tau kan kat mana ni..?

bubu pun ikut sama....

sekian.... terima kasih kerana sudi membaca.... jumpa lagi di lain masa..

12 comments:

ashrafi said...

Saya cemburu lihat orang bercuti.

zino said...

Ashrafi..
esok sila book tiket ke Kuala Lumpur hehe

Rosli said...

Mmg hobi berjalan. Abah ni kalau jalan kat malaysia ni boleh sesat mmg melampau.

zino said...

Rosli..
sesaje je.. hehe

Acik Erna said...

apo tak poi jauh sikit tidur kek tiara tu.lagi adik seronok..

hamizah afifah said...

along blik sblum mghrib..x sempt pun nk tgk mtahari terbenam..

bubu pun ikut sama..untung lar bubu...hihihi

Angah said...

kadang-kadang yang tak plan tu yang jadi bestnye..

zino said...

erna
sebab tak book awal takut penuh.. mano yg dapek dulu la.. hehe

zino said...

hamizah..
rugi la.. hehe

zino said...

angah
betul tu kadang2 tu ber iya2 plan tapi tak menjadi.. bila tak plan ok je pulak hehe

Zareda Norman said...

Cutiterkejut ni sometimes syok jugak hehehe

zino said...

zar
betul tu tak perlu nak plan.. redah je.. suspen takut tak ada bilik kosong je hehe