Thursday, June 6, 2013

akhirnya terlaksana

assalamualaikum... 

Selepas perjumpaan pertama dulu yg sangat singkat... ada juga lah di sebut nak plan dinner yg baik sikit.. tapi lama plan tu tinggal plan je .. dinner nya tak set set pun.. tapi baru2 ni plan tu di ketengahkan semula dan terus set tempat supaya boleh di muktamatkan hehe

Tak boleh la berdua je kontrovesi nanti.. hehe so kena tambah korum.. Iyra cadang jemput Sarina dan Kakchik Juariah dan famili... Zino datang dengan mem dan adik dan juga jemput sorang kawan Fb EZuan dari Kajang... 

gambar2 tu menceritakan kisah selanjut nya... kalau ada yg berhajat lepas ni kita sambung meja panjang lagi no....




















7 comments:

MOKCIK AZWA said...

Good food, nice company, memang seronok gathering macam ni...

JunAina said...

Aikkk...tak ajak kita no...:)

Kakcik said...

Terima kasih AZ kerana sudi belanja kami... :)

zino said...

Azwa
Betul tu....dengan azwa last jumpa di kelate hehe

zino said...

JunAina

Boleh set lain kali

zino said...

Kakcik

Zino juga ucap terima kasih sudi terima jemputan
Kami....dapat juga jumpa akhirnya

Dee said...

baru tgk entry ni..thx abah belanja makan..sedap..berselera sambil ketawa pecah perut makan..hehehe..