Saturday, November 5, 2011

Selamat hari raya

Kepada semua rakan blogger, selamat hari raya Aidiladha , kepada yg dah berada di kampong selamat bergembira bersama keluarga .. Kami rasa macam tak sambut raya je . Segala keperluan utk memasak dah beli tapi tengok mem macam tak ada mood je nak masak hehe.

Bila di tanya dia kata tak ada mood, anak2 tak semuanya balik ....oo a alah patut dia buat relak je tak ke dapur lagi dan memang kami tak kemana lah jawabnya along dah balik JB , kakak pulak dalam mood exam , mungkin dapat jumpa dan jemput dia sekejap esok lepas tu kena hantar balik ke kolej ...berayo ala kadar je jawabnya.

Tadi sempat ke hospital kajang , melawat kawan yg sakit tempuh hari , simpati melihat kaki kanan dia telah selamat di potong paras bawah lutut. Semoga dia tabah dan redha dengan ketentuan allah...

6 comments:

aNIe said...

Selamat hari raya buat zino juga...

Acik Erna said...

ajak mem kedapo copek..dah masak nanti baru hati sonang..esok kakak balik kojap nak makan apo pulak..

kasihibu said...

selamat hari raya aidiladha buat abah zino dan keluarga

Dee said...

selamat hari raya uncle zino..nti mem masaklah tu..kesian kt org2 yg ada kt umah..hehehe..

Pak Ngah: said...

:: salam aidil adha...

cHeRyNa PiReS said...

salam hari raya...ghondang takde ke uncle?