Thursday, April 26, 2012

ambik mood

terkejut bila buka blog tengok  format dah bertukar.... nampak sangat dah lama tak update hehe.. tu yg nak kena ambil mood balik ni.. dulu sikit punya rajin meng update sejak berkenalan dengan FACEBOOK.. semangat mem blog semakin luntur... 

Sebenar nya lagi seronok menulis di blog.. boleh tulis pendek atau panjang lebar sesuka hati... boleh tulis apa sesedap hati... dan blog ni pun sudah menjadi media altenatif.. yg sangat bepengaruh dewasa ni.. tapi blog zino ni terkecuali la.. kecuali menulis perkara yg sensasi dan menjadi kegemaran pembaca....memang telah terbukti media altenatif telah mengubah minta dan pemikiran masyarakat ramai...

Cuma bahaya nya adakala nya pembaca kurang bijak memilih sumber yg benar atau tidak benar.. menilai yg mana fakta yg mana auta.. . apa saja yg di sogok di terima bulat bulat....ooops ada unsur ceramah ke ni.... ??? ok lah cukup la dulu setakat ambik mood... lain kali saya menulis lagi.. mengupas menganalisa isu isu semasa dan releven utk maklumat kita semua....

Akhir kata teriama kasih kepada Liz Iz Dikiis yg sudi menjadi follower...

4 comments:

Zuhairi Zainal said...

Tumpang lalu...

zino said...

Zuhairi..
tq sudi lalu depan rumah zino ni hehe..

MOKCIK AZWA said...

Penyakit biasa bila virus M melanda hehehe.. Azwa pulak lebih suka memblog drpd berfb..w/pun ada masanya virus M melanda lambat la blog berupdate...hehhee

-cinta soFiaSafiya- said...

lalu tunduk muka....^__<

lama xhapdate P mana nieh???