Sunday, August 5, 2012

kemudahan rakyat..


































sekian terima kasih sudi tengok gambar....

14 comments:

shamklu said...

Tertarik dengan sign board awas penyeluk saku tu. Mmg lazimnya dimalaysia. Sign yg diberi seolah menggambar negatif. Hehehe. Memang menggambarkan malaysia bnyk penyeluk saku. Mgkin pd masa akan dtg ada kata2 yg lebih berunsur kpd nasihat yg tidak menggambarkan negatif pada persepsi umum terutama pelancong. Just pendapat saya.

zino said...

syam betul tu....
itu kehendak operator syarikat bas.. tentu dia ada banyak statistik menggambarkan keadaan sebenar kes penyelok saku di kawasan awam.. memang sepatutnya tak perlu letak pun tapi itu lah Malaysia.. apa pun boleh.. hehe

bila keadaan terkawal nanti benda tu boleh di buka... tunggu la setahun dua beroperasi apa kah statistik yg akan di lapur..

terima kasih dengan pandangan tu..

MystoryPic said...

Ni kat mana ni?, yang saya perasan kat jalan sultan ismail jer.... sbb tiap hari lalu situ... dari wawasan ke jln TAR... yg ni tak perasan lak kat mana..

zino said...

MystoryPic
ini kat area bas stand klang sana atas tu stesyen LRT pasar seni

ckLah @xiiinam said...

Untungnya orang KL, kan...

:-)

Angah said...

oh...dah berubah wajah bus stand klang ni..nampak selesa....

MOKCIK AZWA said...

Nampaknya kian selesa tempat ini..harap2 dengan sign board itu berkurang la aktiviti penyeluk poket..ada baiknya juga, kita berhati2 hehehe sebelum kena..

cikceriacorner said...

salam uncle..

selamat berpuasa..ni kat mana uncle..sgt complete..

zino said...

cklah
share ramai2.. hehe

zino said...

angah
nanti stesyen MRT pun ada kat situ

zino said...

azwa
saya pernah kena dulu....di pudu raya....

zino said...

cikceria
selamat berpuasa....kat sebelah tapak bas stand klang..

Led said...

dh lama tak ke tempat ni. last time tahun 2002, time anta adik ke Jengka.

klu g kl, time2 student dulu, slale gi orchard (tak tau still exist lg ke idak)...

zino said...

Led
lama dah tu..