Tuesday, August 17, 2010

shopping raya..

ahad lepas kami keluar shopping.. alang tak mau ikut, dia kata nak balik awal.. lagi pun dia boleh pegi beli bila bila je.. maklumla anak bujang tak perlu lah menyusahkan mak bapa.. bagi je bajet kat dia pandai le ngurus nanti hehe..so kami pun keluar berempat.. saya dengan adik di bahagian kanak2 sementara mem dan kakak di bahagian ladies.. ramai nya umat manusia sedang menyopping.. meriah sungguh..

adik tak banyak kerenah , apa saja yg abah belikan dia ok je.. belum lagi sampai peringkat macam angah dan along satu masa dulu.. berpuloh2 kedai kami masuk dia masih tak pekenan hehe.. last last dah tak larat nak ikut ragam kami bagi duit kat dia , minta dia cari sendiri dan kami duduk lepak kepenatan hehe.. dia org nak something yg mengikut selera sendiri.. tak mau dah apa yg abah dan mak tunjuk.. hehe..

so bagaimana dengan anda semua? dah beres ke?

11 comments:

pB said...

salam


rasa macam dah
tapi kena check sekali lagi
kot kot ada yg tertinggal

MOKCIK AZWA said...

Belum beli apa-apa
mungkin pakai sajork apa yang ader
bajet dah abess buat rumah
dan bayar tiket kapaltobang tiap2 minggu
huhuhuhu

sedey mokcik hhuhuhu

Zareda Norman said...

bab sopping di bulan ramadhan memang surrender lah.. cik hubby zar bukan boleh crowded dan panas panas ni.. cepat aje dia naik angin

Mak Su said...

belum... hehehe

kak Erna said...

sendiri bolom..anak dah lopeh..

Angah said...

angah blom soping, sebab abah zino dah janji nak bawakkan? kan kan kan ekekekek

ciK LyndaWawa igUana said...

shopping boleh, jgn lupe kirimkan saya duit raya.......wajib..hehe

noorlara said...

Kebanyakan anak-anak sekarang hendakkan pakaian atau apa saje ikut kehendak hati mereka, kalau ditegah dan dibeli juga apa yg kita suke jawabnye pakei sekali le saje. Apapun anak saya dah besar besar 2 org tu macam saudara i just give a bajet terpulangle nak beli apa asal jgn yg pakai tapi telanjang dah!

zino said...

pB
masti tak cukup lagi tu hehe

mokcik
minta airasia sponser ke hehe

zar
shopping dalam kompleks sejuk hehe

maksu
jahit sendiri ke

erna
omak e pakai la apo yg ado tu hehe

angah
o ye ke.. jom jom hehe

wawa..
oops lupa lupak hehe

noorlara
betul tu...

en_me said...

tunggu adik dah akil baligh nnti dia macam2 nak.. ehehe

ciK LyndaWawa igUana said...

nak duit raya!!!!hehehe