Tuesday, August 31, 2010

shopping

tinggal dinding je..dan perlu kekal?

hujan..

jalan TAR..

sesak.. tak berani nak rapat..

kasut raya...

dah bertahun adik tak beli kasut hehe kesian..

suasana meriah sepanjang jalan..

sekali cuba terus terpikat...tapi dia tukar kaler.. hehe

13 comments:

Mimie.Candy Cane said...

pening kepala tgk manusia ramai sangat..ehhehe

iZzuDdin said...
This comment has been removed by the author.
iZzuDdin said...

rajin sungguh abah zino ni amik2 gmbr n upload..hehe

Kengkawan said...

adeii tabah betulll... ramainya org..

aNIe said...

Zino...anie ari ni surrender dah...penat giler meredah arus manusia dlm panas terik kat shah alam ni

zino said...

mimie
meriah.. hehe

izzudin
bila tak ada idea.. letak gambar ke jadi..

andak..
kalau tak ada org tak meriah..

anie
dapat ke apa yg di cari? hehe

Zareda Norman said...

fenin la fenin tengok manusia sesak mesak bersopping.. tobat

zino said...

kami suka sopping sana sebab paking free hehe

anymz said...

se suko pegi jln TAR ni bang,,tapi sekarang dah tak larat nak menempuh jem manusia ni..hehe

MOKCIK AZWA said...

ayoo...tengok gambar pun fenin hehehe...sebab tu kensel plan nak gi jln TAR huhuhu

comelnya adik tu menerai baju raya hehehe

manje said...

salam

tgk kasut raya adik baru teringat, kita blom shopping kasut lagik... huhu ~

en_me said...

raya sakanns adik tewww.. ehehe

Yati said...

Dah lama sangat tak pergi jln TAR dan Sogo. Ramai bebenor orang.