Saturday, August 7, 2010

pangung anivesari...

tandas..

air terjun

surau

tempat duduk dah berbumbung..

pentas ni bangunan asal..

tempat duduk..penonton..

bila last anda ke panggung anivesari.. zino pun kalau tak kerana tugas memang tak sampai juga ke sana.. zaman zaman masa di kolej dulu panggung ni agak femes juga.. ada je acara yg di jalankan di sini.. lepas tu tak tau cerita sebab lama tak datang.. cuma sekarang ni utk pengatahuan semua.. panggung anivesari sedang mengalami tranfomasi..gambar2 ni menjelaskan nya...

tau kan kat mana panggung ni.. ? hehe

15 comments:

UnGu VioLet said...

kat mane erk?? cantik rekaannye..

kak Erna said...

Jangan tanyo..dah sah2 tak tau.apo dibuek kek situ..

zino said...

ungu violet..
taman tasik perdana KL

erna
mengodit projek tu hehe

Yunus Badawi said...

Tempat saya bermain masa kecil dulu. Pernah juga jual air batu kat situ.

Eloklah dah ada surau dan tandas. Sebelum ni rasanya yg datang tu ramai yg tak sembahyang huhuhu

anymz said...

last sey kek situ maso thn79.maso tu arwah ayah kojo di pusat islam...selalu lalu kek situ sbb rumah di jln guillemard belakang parlimen tuh..huhu...nostalgia sungguh ni bang.

zino said...

yunus badawi..

itu la.. dengar cerita nya tempat tu dah mula mendapat perhatian penganjur di seluruh negara.. jom buka gerai hehe

anymz
nostalgia tu..abang pun zaman zaman tu la ke sana.. masa bujang trang tang tang dulu hehe

Kengkawan said...

last ujung thn 80-an kot, ada nyanyi2 ptg2 masa weekend. sekali je pun pegi..

cantik la skrg... bagus eh..

zino said...

andak..
lepas siap ni nanti mungkin panggung ni akan di meriahkan balik.. hehe

Pok Li said...

Tak perbah pergi dah. Dulu (80an) setiap hari minggu ada artis yang membuat persembahan.

zino said...

pok li
agak nya lepas ni ada usaha nak kembalikan nostalgia 80 an tu kot hehe

Zareda Norman said...

zar dulu sll gak pi dengar kugiran kat situ.. wah dah berubah wajah ek.. dah mula operasi ke.. mesti lagi happening kan.. tambah kalau ada lampu kaler kaler

KAMATO said...

mak ai!! dah berubah sungguh, memang dah bertahun tak ke situ

zino said...

zar
belum siap sepenuhnya.. tapi dah ramai yg nak book hehe

kamato.
berlaku transformasi hehe

DrSam said...

zaman battle of the bands, di zaman Uni dulu ada juga parking kat sana dengan kawan-kawan. Itu le kali terakhir pergi. Nampak banyak sunggoh perubahan.

Dee said...

dulu kalo dating ngan hubby (before kahwin) sinilah sy pegi uncle..duduk2 sambil tengok konsert free..hehehe..pagi ahad..gi senamrobik kt sini gak..bestnya..dh cantik pun panggung anniversary nih..