Friday, January 6, 2012

tolong jawab....

6.1.12

adik ..: kenapa abah punya blog ni sama je?

abah..: sama macam mana ?

adik...: entah adik pun tak tau...

abah..: nak kena tukar baru ke?

adik...: ah ha tukar la dah lama....

abah .: oo.. tapi abah mana lah tau....selama ni guna yg standard je..

adik....: oooo....

mmm sape nak tolong ni.. hehe

18 comments:

~ yus ~ said...

hihi, adik perngkritik tetap abah ya..:)

Yunus Badawi said...

Dah elok dah identiti blog zino ni.

Budak2 mmg suka perubahan yg kerap .... ngeee

Angah said...

hahaha sama macam blog angah jugak...tak penah tukar-tukar, duk berwajahlama la jugak

anymz said...

abg boleh google cari template yg best2 atau di dashboard abg klik design dan bhg atas sebelah kiri tu ada tulis template designer.abg klik di situ.
walau apa pun blog abg blog umum,mcm ni pun dah okay dah..kalau perlu abg tukar background utk satu pembaharuan..:)

Kengkawan said...

identiti

MulutPayau said...

sesekali berubah wajah..apa salahnya..hehhehe

MOKCIK AZWA said...

Aduss..hehehe..minta adik tolong buat perubahan boleh?

iKhRam said...

alahai
tak po doe

den ni
guno yg standard yo..
apo ko elok yo ni ha.!! hahaha

ashrafi said...

Assalamualaikum.

Abah, Rafi punya blog pun rupa itu-itu juga. Tiada 'mekap-mekap' pun. Hehehe...

zino said...

Yus
adik perati abah lompat dari blog ke blog.. agak nya dia nampak blog lain lagi cantik kot hehe

zino said...

Yunus Badawi..
tu la rasa macam tak nak tukar dah (buat masa ni..)

zino said...

Angah
tu la kan... hehe

zino said...

Anymz
dulu rasanya mudah nak tukar skin ni.. tapi sekarang dah tak pandai.. hehe

zino said...

Andak..
tak perlu tukar la kan....

zino said...

MP.
nanti la bila tergerak nak berubah wajah hehe

zino said...

Azwa
tunggu adik pandai dulu ya hehe

zino said...

ikhram..
kan tak payah la nak pomen2 an lae elok la tu kan hehe

zino said...

Ashrafi..
ok lah kita maintain je lah hehe