Tuesday, March 9, 2010

gambar nya mana?










ok.. kita dah baca cerita..
ini gambar nya pulak..
yg sempat di rakam..hehe

18 comments:

tunbegia said...

sungguh meriah uoolsss,

salamm,

Mr PenyuBiru said...

part yg hot dog tu,ngeri aku tengok.hihi

Ada Ayrissa said...

perhhhh...menyelerakannnnn!!!
nyum2...

sya said...

Alamak wrong choice lah bukak blog Zino ni.. lapau le pulak pepagi ni

pB said...

Salam

Nak ke sini , poket mesti tebal dengan RM.

Zareda Norman said...

meriahnyer....

cikMilah said...

eh he, cam kenal ja tempat tu....
Gerammm tengok pipi Qaisara, atok tolong cuit sket!

KAMATO said...

Macam kalau TT, bro Zino je kena booking 4 meja

Dee said...

ada pun gambar..ingatkan xde..hehehe..

Kengkawan said...

iskkk letih betul tengok gambar org makan ni... tetiba lapau plak...

ez said...

bestnye..nak sikit bleh?lapau gak la..heheh

ez said...

bestnye..nak sikit bleh?lapau gak la..heheh

xiiinam said...

Happy family!

DrSam said...

one big happy family!

zino said...

terima kasih semua tak sempat nak ulas satu satu hehe

Mak Su said...

Aik? lempeng pun ado? (gambar ke 2 last)

Zareda Norman said...

kat mana ni ek zino, macam nak pow jer cik hubby makan kat sini jugak..

生魚片Alex said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社