Friday, March 5, 2010

selamat hari lahir..




hari ni hari lahir mem, pagi tadi dah plan utk keluar makan beramai2 ke satu tempat tu.. tapi alang tak dapat balik dia ada test so plan makan di luar kena tangguh dan guna plan B..Fizah tanya plan B tu apa hehe.. makan makan kat rumah je le.. angah beli kek, kak long masak spaggeti.. dan lepas tu angah oder pizza...

hari ni zino balik agak agak lewat.. memula bos minta tunggu dia on the way dari putrajaya.. ada beberapa pesanan sebelum dia keluar negara..bila dia mesej nak ajak dinner sama sambil bercerita pasal kerja .. terus zino beritau plan kami utk birthday mem.. lantas dia batalkan plan dinner dan minta zino balik je.. baik nya bos.. pesan di buat melalui perbualan talipon je.. nampak gaya nya minggu depan bertambah sibuk le jawab nya..

masa kat opis lagi angah talipon, kat rumah black out, ingatkan rumah kami je rupanya tak ada letrik minta angah tengok kat main power supply tu..rupa2nya ada beberapa jalan yg blackout sekali..nampak gaya nya sambut birthday dengan candle light.. bila sampai rumah terus call TNB.. angah kata dia pun dah call.. 1/2 jam lepas tu nampak TNB datang ..

kena lah bentang tikar di ruang depan.. utk letak segala macam makanan di terangi cahaya lilin..sesekali meriah juga bila makan beramai2 dalam kesamaran cahaya lilin.. Qaisara yg sedang lena tidur pun terbangun.. bagitu juga Arifah.. tak ada hadiah ke?? hadiah yg patut zino beli masih tertangguh kena cari masa utk beli dengan mem nanti hehe.. manakala Hafizah hadiahkan gelang ...

selamat hari lahir utk mem cayang semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan amin...

14 comments:

pB said...

salam

baru betul candle light dinner ..

moga Mem sihat sokmo

SoFie NuR said...

menarik tu celebrate bday time blackout..ala-ala candle lite dinner gitu..hihi

happy birthday to auntie...semoga dirahmati selalu :)

Zareda Norman said...

zino

romantik gilerr... :)

Wish the best besday to kak aishah ok

Ajzie said...

wow lomatiknya....
happy birthday Mrs Zino

tunbegia said...

TNB - Tunggu Nanti Buat,
Kalau dulu, Lambat-Lambat Naik (LLN),

happy birthday buat mem,

salamm,

leeya said...

hehehe...romantik tu!!

happy birthday utk mem..semoga sihat dan bahagia selalu..

Erna said...

Happy birthday tok mem..jangan tunggu nak bagi hadiah..tunggu punyo tunggu sok kok sampai tahun dopan...

Kak Elle said...

dgn kuana dr NYA mmg blacout biar lagi romantic menyambut birthday mem:)

Ada Ayrissa said...

wah, smbut beday unty dlm suasana romantik gitu..
ekekekke..
hepi beday unty...
moga sihat2 slalu bersama uncle,anak n cucu tersyg

Yunus Badawi said...

Happy birthday to mem zino.

Tindakan bijak oleh bos zino menyuruh zino pulang meraikan ulangtahun mem. Inilah antara "Power Moment" anak2 buah yg bos kena respect dan galakkan.

Neeza Shahril said...

kalau sesaja nak tutup lampu, mesti ada yang kata ngada2 kan..
tapi bila dah takde lampu, terpaksa lah bercandle light dinner.. hehee..

ada hikmah tu...

Happy Birthday untuk mem zino... semoga bahagia selalu dengan zino dan anak2...

cikMilah said...

Happy birthday kakAisyah...ishhh...ishhhh..best tu candle light dinner satu family..

cHeRyNa PiReS said...

kalau sha tak baca posting nieh betul2 mesti sha ingat mmg dah diplan majlis nieh utk buat dalam lilin.

tapi bagus...sha suka setup nieh. happy birthday mrs. zino...semoga panjang umo dan murah rezeki:)

Kengkawan said...

drama betul.. newayy happy besday mem