Sunday, September 12, 2010

cerita bergambar..raya

berayo sambil bersembang ..

nasi lemak paneh.. yg sodap..

nasi lemak pun ada..
hanim.. abang dah publish gambar hehe

konvoi utk beraya..

adik dan isteri

mak dan anak

tiga beradik mak ayah dan anak anak..

tengok siapa yg kena hehe

bergambar sebelum beraya..sorang tu anak sedara..

12 comments:

aNIe said...

Hari raya...hari untuk bergambar...berposing2...hehehe

Cantik2 gambar tu..

zino said...

anie
bukti raya hehe

Yunus Badawi said...

Salam zino.

Kaler ungu yg tahun ni. Nasib baik tak sama dgn saya. Kalau tak borialah kita hehehe

Yunus Badawi said...

Nasi lemak siap bungkus mcm nak dijual. Rajin sungguh

anymz said...

haha..mekaseh bang tapi sayang se tak ada langsung stok gambar nasi lemak tu...
nnti nak minta izin nak copy yo bang..hehe

*psst,skang kalau nak masuk blog se kena isi email dulu atas sbb tertentu..minta maap byk2 yo..
ado org baco blog se dan dia ingat se perli dia,langsung skang ni se terpaksa block dan se pilih invited reader only....

Kengkawan said...

ooo raya di kampung...
meriahnya

manje said...

nampak sedap sungguh nasi lemak tu hehe ~

zino said...

YB
kalau borea boleh ambik gambar sesama hehe

anymz
dah janjikan hehe

andak
memang meriah datang la.. hehe

manje
tokei dia ada tu boleh le oder hehe

arsaili said...

salam wahhh teringin nengok nasi lemak syawal tuh ehehe

UnGu VioLet said...

slmt hari raya Aidilfitri.. mohon maaf zahir batin dr mar..

MOKCIK AZWA said...

unik sekali hidangan raya nasi lemak bungkus gitu...nak tiru la len kali hehehe

suka tengok style rumah kayu tangga batu tu...

Zareda Norman said...

meriahnya raya