Saturday, July 7, 2012

Floria 2012



satu dekorasi yg cantik .. sesuai kalau nak buat depan rumah banglo..
kalau rumah teres yg ada laman boleh gak la buat


adik yg malu2 na bergambar..


cantik kan...kekwa ni..


satu experiment..


bunga hiasan...


okid la..


kembang se taman...


ros..


bongzai...


bongzai besar...


bunga kekwa..


happy je..


terung ke ni?


ros


okid lagi


kenanga2an..


dekorasi menarik..





ikan pun ada..


yg tengah lagi besar hehe


ini nak namakan apa ya

sekian

14 comments:

Acik Erna said...

dapek yo poie yo..tahun ni tak sompek la..ado yo hal e..minggu ni pulak sekolah emi sukan.

Kengkawan said...

suka tgk bonzai bear .. muka mcm Ken a paksa jd model je.. hehe

~ yus ~ said...

macam2 bunga ada ya abah zino...

adik tu makin tembam skrg ya, dulu mula2 kenal blog abah zino, kecik je tgk dia...hihi

ibundo said...

kakpah ni namo e yo dokek tapi tak dapek poi. Macam-macam hal.. Cantik nampak e. Bagus buek modal monembak..

ieda said...

macam2 bunga ada kan
kenapalah flora nie x buat gilir2 di setiap negeri huhuhuh

zino said...

erna
tunggu rezeki tahun depan la jawab nya..

zino said...

andak
memang minta dia berdiri sana berdiri sini jadi model hehe

zino said...

yus
adik tu bertambah dengan pantas..

zino said...

ibundo
terima kasih... banyak lagi nak belajar tapi belum masuk kelas hehe

zino said...

ieda
yg ni anjuran Perbadanan Putrajaya.. kalau yg menganjur peringkat kebangsaan boleh di bawa ke setiap negeri..

m.u.l.a.n said...

frust tak dapat pergi...

zino said...

Mulan
tunggu tahun depan la jawab nya jika panjang umor..

silversarina said...

Pesta Flora ....melepas lagi, tapi enjoy tengok foto2 di sini ,thank you .

zino said...

Rina..
tq..