Monday, January 28, 2013

burger larva....

Assalamualaikum...

gara gara terpengauh dengan satu program di TV... setiap malam bertanya bila nak makan burger larvaaaaaa siapa lagi kalau bukan peminat burger vtegar kat rumah ni... so malam tadi sampai juga kami ke sini...

 paparan iklan di luar warung

 oder bayar dan ambil no 
dan tunggu...

 nah !!! ni lah dia 
yg ni kambing special

 yang ni daging special

 yang ni pulak daging biasa.. 
tau kan apa beza special 
dengan biasa??

 yang tinggal cuma ini
itu yg adik nak 
bagi tau hehe

belakang no tu 
tertera no talipon 
tokei..

keputusan nya : 
sangat berbaloi...tak rugi travel jauh2...utk kesana... 

35 comments:

Amin A. R said...

salam kunjungan :)
sos kaler hijau tu sos ape? pernah dengar beger kukus kat damansara damai ni..nak cuba nanti :)

kasihibu said...

sya pulak teringin nak makan beger yg beso tu
tp jauh nun diutara

izan mama mia said...

wah...itu rupa larvaa nya...yummy

norh said...

Puas kalau licin mcm tu ;)

Kengkawan said...

memang hebatla program tv tu..
andak pun tingin nk mkn monster burger..
burger larva tu pun best..

azi said...

mesti adik puas hati dapat makan apa yang diidamkan....memang nampak sedappp sangat...tapi ikhlas nak tanya...sedap tak ?...he..he..tapi kalau dah licin macam tu, mesti sedapkan.

MOKCIK AZWA said...

sampai licin lincau hehehe

zino said...

Amin

Myonis juga la kot anak2 yg makan tak tanya pulak

zino said...

Kasihibu

Tu kena buat rombongan ke penang

zino said...

Izan

Merarik dan menyelerakan

zino said...

Norh

Memang berbaloi

zino said...

Andaj

Kena ke utara

zino said...

Andak

zino said...

Azi

Adik kata sangat sedap sekejap dah licin

zino said...

Azwa

Berbaloi cari jauh2 hehe

nyanyisunyi said...

Burger larva ni sama dgn yg kukus..kan abah..tp lebih femes dgn nama beger larva...fuuhh bilalah dapek meraso ni..

Yunus Badawi said...

Berapa orang yg makan tu? Liciiiinnn

hehehe

gadisBunga™ said...

melimpah limpah isi burger!!!

azieazah said...

Waduh waduhhh...! tak tahan menengoknya.

zino said...

nyanyisunyi
betul tu...

zino said...

Yunus Badawi
sepinggan sorang abah dia tengok je hehe

zino said...

Gadisbunga
boleh la date kat sini nanti hehe

zino said...

azieazah
kena cari tu mudah nak jumpa pun..

Tihara said...

Kalau hubby sy mesti nk yg kambing tu..
His favourite:)

zino said...

Tihara

dulu feveret zino juga tu sekarang kena lah kawal hehe

Aleeya Atinza Saaid said...

huhuu besornye beger kambeng hehehehe

pB said...

kena masuk list to eat nie

~Cik Viva~ said...

salam..

sos kaler ijau tu..sos ape ea..
sebagai penggemar burger...rase teringin nak try buger larva nih

zino said...

Aleeya
Tengok pun boleh terpikat kan

zino said...

PB
Harus tu

zino said...

Cik viva
Silakan

m.u.l.a.n said...

bersifat larva yg meleleh2... hhmmm, jauh nya...

Yati said...

Wah, nampak sedap. Tiba-tiba teringin pula makan burger.

zino said...

Mulan

tak pe bebila datang KL masukkan dalam agenda hehe

zino said...

Yati..

gara gara keluar TV tu yg berusaha cari hehe