Thursday, January 24, 2013

Pindah

assalamualaikum..



sebelum ni Angah duduk kat sini
quarters kerajaan di Precint 14


pagi tadi angkut barang2..
ke rumah sendiri..

ke sini. Semonyeh..
 ini lah rumah baru Angah
selamat tinggal di rumah sendiri Angah..
kena lah keluar lebih awal utk pegi kerja



acara terakhir di satay UK (urat keting) 
Bangi..tapi angah tak ikut kami je lah..


16 comments:

Zareda Norman said...

Sedap kan sate urat keting tu...

zino said...

zar
nama restoren je satay urat keting yg kami makan satay ayam, daging dan perut je hehe

Acik Erna said...

Alhamdulillah dah selamat pindah dan dudok rumah sendiri

dayah ismail said...

alhamdulillah selmt pndah..tak penah lagi makan sate tu...hehe..mcm sedap

MOKCIK AZWA said...

Lepas mengangkat barang, pekena satay..memang heaven la tu hehehe..

ooo..jauh sikit nak pi kerja tapi memang best duduk rumah sendiri kan..

pB said...

cantik rumah tu .....

MystoryPic said...

Jauhnya..... semenyeh

izan mama mia said...

lebih selesa ddk dirumah sendiri..tahniah angah

azi said...

En Zino..
seronok nya Angah dapat duduk rumah sendiri dah...cantik pulak tu...tahniah Angah!!!..


bulan 12 hari tu saya p rumah adik ipar kat Kuarters Putrajaya..tapi tak tau precint berapa...dan pegi jugak ke semenyih rumah kawan....bagi saya, kalau Angah kerja Putrajaya..jauh jugakkan nak berulang alik..tapi bagi org KL memang biasalahkan....:)

zino said...

Erna
Sampai juga hajat angah nak duduk rumah sendiri

zino said...

Dayah
Zino pun firstime rasa satay kat situ

zino said...

Azwa
Along yg menyebut kita org pun cari la nasib baik jumpa

zino said...

PB
Jauh sikit nak tengok cucu hehe

zino said...

MystoryPic
Dekat pusat bandar mahal le pulak

zino said...

Izan
Betul tu

zino said...

Azi
Alhamdulilah sampai juga hajat Angah