Saturday, January 26, 2013

Dataran Merdeka

Assalamualaikum

Kisah nya tadi pegi sembahyang Jumaat di Masjid Negara . Jauh juga la menapak .. lupa langsung yg Masjid Jamik under renovation (nampak sangat dah lama tak solat kat sana.. maklum la office jauh..)

Sambil2 jalan balik tu shoot sana sini (sambil ambik angin kata orang tu..) tiba2 hujan turun dengan lebatnya apa lagi basah kuyup la jadi nya..nak berlari tak larat den..

Sempat berteduh sekejap bawah satu kanopi tepi dataran tu dengan sorang lagi staff dan dua mamat bangla

Sampai opis baju memang basah habis itu lah rahmat hari Jumaat hari ni...

masa ni cerah lagi..

sampai sini dah gelap sikit..

lepas ambil gambar ni 
hujan lebat 
mencurah2..




7 comments:

Acik Erna said...

best la kan sesekali mandi ujan..he he..kok sesajo memang tak la..teringat kocik2 dulu goma mandi ujan kan..

Ct NoArizah Aris said...

Pasal ujan lebat dan kilat menyambung semua line tefon dan internet terputus kat ofis ni sampai sekarang pun line masih sakit lagi..kena guna tepon sendiri le gamaknya untuk urusan kerja beberapa ari ni...huhu..

zino said...

erna
kalau maso kocik dulu pantang hujan hehe

zino said...
This comment has been removed by the author.
zino said...

Ct Noarizah
agak2 boleh claim balik tak hehe

Dee said...

dee pergi jalan TAR jumaat baru ni..mujur dh smpi opis baru hujan lebat turun mencurah-curah..

zino said...

Dee
kalau tak basah kuyup malam uncle hehe