Thursday, October 28, 2010

little india...










apa impak yg kerajaan harapkan ??

13 comments:

Zareda Norman said...

kat mana tu?

♥ manje ♥ said...

Salam zino

Kerajaan harapakan Datuk SRK
dapatlah selalu turun ke Malaysia tu hehe

zino said...

zar..
little india brickfield pusat pelancongan baru..sebelah KL sentral..

manje
agaknya la.. hehe

aNIe said...

Kat mana tu zino?

zino said...

anie..
brickfield.. bangunan tinggi tu area Kl sentral..

SoFie NuR said...

penuhnya orang kat situ...

zino said...

sofie
ada acara peresmian..oleh PM Malaysia dan PM India..

nurazzah8 said...

lepas ni nak pakai baju dari kain sari tak payah beli kat India, kat Little India ada banyak! hehehe

eh..SRK ada datang ke?

p/s: AZ join lah GA kat blog saya... ada hadiah buku...IA boleh menang punya...

MOKCIK AZWA said...

One of these days kena pi melawat tu hehehe

mungkin nak menarik bintang2 bollywood datang buat penggambaran kat situ kot...

pB said...

jangan statistik jenayah meningkat , dah ler

DLSJ Sahrul (nbk466) said...

Nie sbb nak RAYA (Deepavali) ke sbb nak pilihanRAYA..he.he.he...

zino said...

nurazzah..
dah jengok rasa macam tak tau je jawapan dia.. bagi la clue hehe

azwa..
mungkin juga hehe

pB
kalau meningkat sia sia kerajaan bantu umat yg ni..

nbk
rasanya dua2 ada kaitan hehe

Dee said...

itu caranya PM nak memikat hati masyarakat India..itu je..itukan kawasan lembah pantai..di bawah PKR..pilihanraya akan datang..mungkin BN ada chance menang..sapa tau..