Monday, November 22, 2010

belated birthday.....

ambik dari album alang tah kat mana la ni..

perasan la tu.. hehe

spek sape la di pinjam tu hehe

lepas makan di bangi..

di sg besar..

the mine mengasah bakat..

kenkonon la tu hehe

Happy belated birthday utk alang....

birthday alang jatuh pada hari raya haji hari tu.. 17.11 so terlupa nak beli kek. hehe
kebetulan angah datang bawa kek so kira kek birthday alang la tu kan..
banyak sejarah alang ni .. tapi tak payah cerita la kan..
yg penting si alang dah besar panjang..
dah lebih tinggi dari abah.
ringan tulang
hensem ..
hehe..


selamat hari lahir semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan...
amin....

14 comments:

Mimie.Candy Cane said...

bapak nye si qaisara ke ni abah? happy birthday alang

kak Erna said...

happy birthday alang..sibuk rayo..sampai abah lupo..

Jemari Seni said...

Hepi Belated Birthday utk Alang... Semoga panjang umur, sihat tubuh badan dan dimurahkan rezeki.

pB said...

moga berjaya dunia dan akhirat

MOKCIK AZWA said...

Happy belated birthday untuk Alang...memang hensem Alang bila badan dia berisi sikit hehehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

Amin...hensem tu yang nak tahu tu. hehehe =p

zino said...

mimie..
bukan itu adik bapa qaisara hehe

erna
sari sebelum tu ingat dah plan nak boli kek.. lepeh tu lupo hehe

jemari..
tq bagi pihak alang hehe

pB
tq..

azwa
kalau alang baca ni hehe...

siti...
available lagi tu hehe

Mak Su said...

happy besday anak buah :)

Zareda Norman said...

happy birthday alang.. alang ni memang paling hensem kan.. :)

zino said...

maksu..
anak buah maksu dah bosa panjang hehe

zar..
ada yg menafikan hehe

MOKCIK AZWA said...

Sapa la yang tak puas hati tu ya...hahaha

en_me said...

ensem macam abah dia gakk.. ahaks

mamawana said...

Epi birthday to alang moga murah rejeki , sihat yg pjg usia.

zino said...

azwa..
abang dia hehe

en me
kenyataan yg boleh di terima tq hehe

mamawana
tq