Monday, November 1, 2010

famili outing...

cappucino..

nyumm nyumm

macam kat Hong kong pulak..

zaman alang kecik dulu je pernah bawa dia org
naik benda ni hehe

makan time

all in the famili.. + dua orang kawan fizah..

yg kat hujung tu tak siap makan lagi hehe

mengasah bakat..

tak tertinggal nak tunjuk bakat..

ber duet ke

ngantuk Qaisara dengar.. hehe

lagu apa la tu..

abah pun boleh pegang mike hehe

baby pun boring je dengar hehe

arifah pun happy..

21 comments:

Dee said...

uncle..aktiviti karaoke kalo bersama dgn keluarga mmg menyeronokkan betul x? elok je duduk semua eh..kalo kawan2 dee..xde yg duduk pun...semua dpn monitor bergoyang2..hehehe..

Dee said...
This comment has been removed by the author.
MOKCIK AZWA said...

Happening sungguh family outing ini hehe..tengok tu banyak ropenya bakat2 terpendam hehe

zino said...

Dee
itu idea kakak, uncle layan kan je hehe

azwa..
sesekali hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

bestnye ade family outing..hehe=]

ciK LyndaWawa igUana said...

bestnye ade family outing...meriah....

Azuan said...

karok terbaik!! hihi

zino said...

wawa
sesekali dapat berkumpul..

azuan..
menyebabkan hujan lebat dan bajir di merata tempat hehe

pB said...

ramai nyaaaaaaaa

~ yus ~ said...

wah! Nampak seronok keluar ramai2 macam ni. Kat mana tu yer abah Zino, yang mcm HK tu?

zino said...

PB
Famili dah bertambah

Yus
Macam HongKong je hehe kat The Mines je

Angah said...

saya sungguh rasa jelessss....

kak Erna said...

arifah happy sebab dah faham dan seronok..baby boring..bising je..nak tidur pun tak boleh..he he..

Mak Su said...

amvoi, tak sangko, abang suko gi karok koh? bawak cucu? hahahaha

zino said...

angah..
jangan jeles hehe

erna
afifah buat hal dia je berkejar kesana ke mari hehe.. baby tu terkejut bising je hehe

maksu
itu lah firstime hehe

Masy said...

x penah naik bot dlm mines tu hehehe

mamawana said...

Nyum...nyum...nyum...seronoknyer makan2 n karaoke...

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat deepavali...=)

zino said...

masy..
sorang dua boleh le naik.. bila dah berderet fikir banyak kali juga hehe

mamawawa
sesekali best..

wawa
selamat selamat hehe

Zareda Norman said...

tempat feberet zar jugak tu..

kat giant baru buka depan rumah ni ada family karaoke jugak.. ehhehhe

zino said...

zar..
itu first time zino masuk hehe