Monday, March 21, 2011

adik yg boring...

buat muka sedih... ajak balik hehe

boring dan penat....

angin kus kus melanda hehe

mula buat hal bila dah lama sikit..

sebelum pengantin duduk adik dah test dulu hehe

macam ni gaya adik bila dah mula boring di mana mana majlis...
paling lama bertahan satu dua jam hehe..
lepas tu mula merengek ajak balik..
apa lagi tarik muka.la.
hehehe...

22 comments:

iZzuDdin said...

hehe...
patut kena hapi2 atas kusi pelamin tu...
=)

zino said...

hehe.. bad mood tu..

aNIe said...

Hehehe...comel je adik tu... biasalah Zino.. bebudak ni mana mau nak ikut kita pergi majlis lama2... bila dah boring muka dah bertangkop... muncung pun boleh buat sangkut baju...

kak Erna said...

anak abah..cam tu la..tapi adik kalau ada kawan nak main..biaso e..lamo pun tak do hal kan..

Kengkawan said...

kena bawak geng la, baru x boring

Sham said...

itu bukan boring dah...dah belbering dah...hu huu...

zino said...

anie..
sibuk je ngajak balik hehe

zino said...

erna
tak ada geng iyo yo tu hehe

zino said...

andak
boleh geng adik ke ? hehe

zino said...

sham..
tak tau ketegori apa tu hehe

pB said...

makin tembam

MULAN said...

adik ni... jom high five dgn aunty ni, sama2 boring ni..

atty's said...

bosan le tu , biasalah budak lelaki mcm firdaus lak hazwan nie..badan pun sama je montel..

NARDtheNERD said...

hehe.
budak2 mmg gitu kan..
:P

zino said...

pB
senang hati jadi anak bongsu hehe

zino said...

MULAN
boleh geng tu hehe

zino said...

atty
boleh dia friend dengan firdaus

zino said...

nard
bila penant dia buat hal la hehe

CuTeMiUt78 said...

adik cam Mirul gak... gitu la pesen dia klu dia dah boring

MOKCIK AZWA said...

Zino, ok lagi tu dah sejam dua baru tarik muka ajak balik.. anak azwa dulu masa kecik2..belum turun dari kereta dah ajak balik huhuhu.. ada masa tu kami tinggalkan saja dia dalam kereta bila dia berkeras tak nak turun dan nak balik dan dan tu jugak, padahal kami baru jer sampai hahaha...

macam2 perangai..tak per esok2 dia dah besar, kasi tengok balik kisah ini...mesti kelakar kan ..

Zareda Norman said...

wahanak bujang dah pandai tariok muka.. saboer ajelah abah e

ciK LyndaWawa igUana said...

hehehe..lucu..hehhe