Sunday, July 24, 2011

Majlis makan malam RETRO...



malam tadi berlangsung majlis makan malam santai bersama BOS paling besar.... tema yg di guna kan RETRO.... kalau nak tau retro tu berasal dari perkataan Latin prefix retro, meaning "backwards" or "in past times" lebih kurang boleh la di kata kan zaman dulu dulu punya style la... di kaitkan dengan seluar bell bottom, baju yg lip lap lip lap rambut afro dan sebagainya.... so malam tadi pelbagai fesyen dapat di saksikan macam gala para artis pulak... tapi kebanyakkan yg memakai gaya retro tu adalah mereka yg mengambil bahagian dalam persembahan , AJK dan sebagainya ..

para jemputan yg lain ada lah juga yg menggayakan ala ala retro cuma keretroan tu tidak le menyerlah sangat hehe... dalam ramai2 tu memang ada yg datang dengan berpakaian biasa je tak retro langsung hehe... tapi yg paling sporting bos zino.. memang retro habis sampai macam dah tak kenal... dan atas usaha dan sporting dia malam tu dia terpilih peserta yg paling RETRO sekali... syabas BOS... den tak sanggup nak pakai macam tu hehe..

Majlis berjalan lancar tetapi terhad kepada pegawai.. sahaja... ahli keluarga pun tak di jemput hehe so masing masing datang solo je lah.. termasuk bos paling besar .. sesekali bagi can la kami bersantai sesama kami... tak ada orang yg kacau hehe... so ramai la bakat bakat terendam muncul malam tu .. ada beberapa orang yg langsung zino tak sangka dia ada bakat yg bagitu menjerlah... syabass..!!! anda memang sporting...

25 comments:

Mimie.Candy Cane said...

abah dressing mcm mana pulak...letak la gambar..nak tengok ni..hehehehe

Kak Elle said...

Boss contoh yg baik yg patut di ikuti:)bos kecik pakai apa pulak?

ciK LyndaWawa igUana said...

pakcik ke tu?hehehehehheheehehehehee

gelak panjang....pinjam kepala boleh?hehehehehhehehehehe

cik rama-rama said...

lar mne gmbr pak ngah pky retronyerr???

Acik Erna said...

uish..baju bokilat..rambut merobang..he he

~ yus ~ said...

amboi, bos abah zino ke tu? Kalah Alleycats...:)

ibundo said...

weh.. tekojut den tengok rambut meghobang..
selamat menyambut ramadhan zino dan keluarga

MOKCIK AZWA said...

Zino..faham sesangat..hahaha

Bakat terendam akan muncul jikalau ahli keluarga terutama org sebelah takde bersama hahaha...

very the retro Bos Zino tu hehehe..memang sangat sporting..

sayangsayangibu said...

mesti meriah , tp jenuh nak cari kot stail retro nih

zino said...

mimie
abah tak retro pun hehe..

zino said...

kak elle
berbaloi bos sewa baju tu hadiah dia baucer beli belah di JJ 600 inggit hehe

zino said...

wawa
itu kawan pakcik hehe

zino said...

cik rama rama..
pakngah biasa je tak sompek nak tempah hehe

zino said...

erna
mano den sanggup nak pakai macam tu hehe

zino said...

yus
yg tu kawan.. bos abah lagi glamor hehe

zino said...

ibundo
selamat utk kita semuo..tq

zino said...

azwa..
zino memang le tak sanggup nak pakai macam tu hehe

zino said...

sayang2ibu...
rupanya ada sewa.... berbaloi juga yg menang dapat baucer JJ , bos zino dapat 600 inggit baucer.. sewa baju baru 80 inggit..

Queenie said...

zino...akak baru nak post cerita cucur badak goreng terendam ha ha..
rupanya bakat pun ada yg terendam eh?

masyaAllah...gambar rumah kat header tu nayamannya...rumah zino ker kat kampung ya?

Mak Su said...

leh pakai suar bell bottom!

ciK LyndaWawa igUana said...

updet pasal spek baru..huhu

zino said...

Queenie
itu lah kampong zino...

zino said...

Maksu
ada yg pakai pun hehe

zino said...

wawa
ok sat no..

Zareda Norman said...

ambui retro sungguh.. mesti ramai yang menari saturday night fever malam tu