Tuesday, July 13, 2010

ahli keluarga baru..



salam semua,

sebagimana yg telah di war warkan dalam FB, kami mendapat ahli keluarga baru malam tadi, kak long selamat melahirkan seorang baby girl yg comel, ada iras atok dia kan hehe.. petang semalam along talipon, kak long dah mula sakit sakit, along minta datang jaga Arifah, lepas kerja kami terus ke Hospital Serdang, Arifah dan along sedang menunggu di luar.... bila kami sampai dah malam, dan bila along masuk nak tengok, baby dah ada dengan ibu hehe..alhamdulilah

Hari ni baby dah balik ke Puncak Jalil, baby dan ibu sihat, .. beberapa hari lagi akan balik ke JB..

22 comments:

Pak Ngah: said...

:: alhamdulillah..bertambahlah "pingat"..tahniah!!!

kak Erna said...

baby memang comel..tapi borangan yo la iras atuk tu..he he..muka arifah gak..dah adik arifah..

lupekanje said...

tahniah tok..

Ajzie said...

Tahniah atas kehadiran keluarga baru..

anymz said...

hehe abg berangan tak sudah..kaler kulit,muko....ermmmm..semuo tak samo..hehe

Pok Li said...

tahniah.

Kengkawan said...

ha'a ada iras.. heheh tahniah..

zino said...

pakngah..
tq

erna
cuba tengok betul2 ada la.. hehe

acik
tq

ajzie
tq..

anymz
ado la nim sipi sipi hehe

Pok li
tq

andak
tu la dah cakap dia org tak perasan kot hehe

Yunus Badawi said...

Tahniah datuk di atas anugerah ini. Comel baby tu. eh gerammmm

Whitetulip Tales said...

syukur alhamdulillah...tahniah, bertambah lagi ahli baru..

~mrs azmi~ said...

alhamdulillah... syukur.. tahniah zino dan keluarga

MOKCIK AZWA said...

Tahniah Atok!

ok la kalau atok kata ada iras muka atok...betul la tu. dah memang cucu atok pun hehehe

~ yus ~ said...

Tahniah!

Bertambah lagi soarang cucu...

"MULAN" said...

tahniah atok..

noorlara said...

Tahniah atas kelahiran baby, si cute. kekadang heranle plak camna org sanggup buang bayi setelah melihat betapa suci dan indahnye dia.

ciK LyndaWawa igUana said...

mmg comel ar...=)

Zareda Norman said...

tahniah zino

rezeki berganda..

zino said...

yB
nak tambah baby lagi ke? hehe

whitetulip..
tq..

mrs azmi
terima kasih..

azwa..
kan hehe

yus
alhamdulilah..

mulan
tq

noorlara
itu yg tak paham tu..

wawa
ada comel macam wawa tak? hehe

zar
tq..

en_me said...

sumer serupa dgn zino jerrr.. ehehe

Mak Su said...

tahniah atuk dan uwannyer, sori, tak sempat nak tgk kat fb, huhuhu, tengok kat sini aje lah.....

zino said...

en.me..
tq

mak su
ok juga tu.. tq hehe

Angah said...

tahniah....semoga semakin ceria keluarga anda:-)