Sunday, July 11, 2010

I-City.....shah alam..










Dah lama dengar pasal I-City ni.. dah selalu tengok gambar yg di post dalam FB, tapi kami tak pernah sampai ke sana , walaupun selalu ke shah alam , tak terlintas pulak nak mencari di mana I-City.. rupa nya tak jauh dari tempat yang kami selalu makan malam bersama alang.. ramai yg dah ke sana.. so mari kita tengok gambar je lah.. juru gambar amatur so keindahan tidak menyerlah.. hehe...



12 comments:

kak Erna said...

wah...gambar kek situ la yang dihantar malam tadi yo...cantik e..ni nak kono tidur hotel kek shah alam baru bolih nengok ni..siang2 mesti tak best kan..

zino said...

siang tak lawa langsung.. hehe.. apo payah tidu hotel. ghumah den pun boleh.. hehe

lupekanje said...

santeknya..
sronok ekk...jenjlan dgn kuarga..
Masa yang berharga.

Yunus Badawi said...

Sampai jugak akhirnya zino sekeluarga. Malam ni Hot FM kumpulkan peminat tengok final world cup kat situ. Boleh pergi lagi kalau mahu hahaha

zino said...

acik..
betul tu

YB
tak nak la kena pakai kain pelikat hehe

Pok Li said...

Cantik, menawan. tapi jalan malam tu yang maleh tu

ciK LyndaWawa igUana said...

beznye gambar..hehehe

Dee said...

cantik gak uncle walau amatur..hehehe..

Angah said...

wau sudah menikmatinye..

MOKCIK AZWA said...

memang cantik pemandangannya bila bercahaya2...kalau siang biasa2 jer hehehe...

Mak Su said...

ada gerai jual2 barang ker?

Zareda Norman said...

nak kena pergi jugak ni.. ride ke i-city.. ehhehe

Hazwan kemain gebu sekarang ek