Saturday, July 24, 2010

budak demam dan sunway..

air pancutan singa.. hehe

tah apa nama dia ni hehe

ikan yg besau..



sunway yg gah..

budak demam berendam..

satu pemandangan ..

cuaca pun redup je.. sesuai sangat..

tak sempat nak naik jambatan gantung tu..

tak bersemangat pun hehe

keluarga opis mem.. meriah

alahai dah demam pulak..

dah mula mengadu badan panas..

masa nak masuk tu nampak bersemangat hehe

12 comments:

kayteeze said...

Laa.... kesiannya demam.

Tak seronok la nak main air demam-demam ni. Nanti makanlah ubat. Takut melarat pulak tu...

kak Erna said...

kesian adik..dah domam pulak..tak po lah..dah sihat nanti..abah bawak lah masuk lagi..mandi pueh2..

NARDtheNERD said...

best nye pi sunway lagoon.
tapi adik demam la plak.
xbest. =)

ciK LyndaWawa igUana said...

beznya main kat sunway lagoon..


huhu..gambar kat blog saya tu bukan kembar..kazen saya je..ahahahahaha




Saya yang baek hati,
✿LyndaWawa✿
=)

DrSam said...

kira kuat juga semangat anak tu. semoga cepat sembuh.

bankier said...

Nice blog...good luck and have a nice day :-)

DARMOWE KONTO KREDYTY POŻYCZKI KONTO DLA MLODZIEZY
KREDYTY BEZ ZASWIADCZEN POZYCZKI BEZ BIK-U

Zareda Norman said...

zino

adik demam tak bersemangat nak mandi manda ye.. muka pun monyok aje.. dah sihat sok boleh pi sekali lagi

Aida Ali said...

Salam kenal. Demam nak membesar tu. Tak pe, raya sok pi lagi Sunway tu.

zino said...

kaytee
lain kali datang lagi .. kalau abah dia ada mood la hehe

erna
nak tunggu dapek masuk free lagi hehe

nard
bila demam memang tak best hehe

wawa
pasal tu nak ambik gambar berdua.. baru boleh banding hehe

Drsam..
hari ni dah sembuh hehe

bankier..
thanks u..

zar
muka monyok je tu hehe

Ada..
raya nak balik kg kot hehe

Mak Su said...

family day?

Dee said...

dh bulat sket adik tu ye..tp sian demam..

zino said...

mak su
famili day opis mem

Dee
itu yg semua cakap adik dah makin bulat hehe