Monday, December 19, 2011

Colmar

salam semua...

ini iklan yg tak berbayar utk Colmar....

lama sungguh zino berhajat nak datang sini.. baru kali ni dapat peluang... tapi tak dapat nak datang korum penuh.. alang tak boleh ikut kerana dalam mood exam dan banyak tugasan di kampus.. oleh kerana kakak sedang cuti panjang kena lah bawa dia berjalan dulu... alang lain kali la ya.. hehe

ok yg lain2 tu kita tengok gambar je lah ya.... kerana iklan ni tak berbayar.. tak boleh cakap banyak.. hehe













sekian terima kasih...

terima kasih kerana sudi membaca.. oops tengok gambar dan selamat datang kepada Dela hamid kerana menjadi follower yg ke 180...

14 comments:

Acik Erna said...

Bilo sobut bukit tinggi..teingat cuti sekolah maso sekolah rendah dulu..poi dok rumah alang kek kuaters forest bukit tinggi..maso tu..kemain sojuk...mandi pun sari sokali yo..he he

arahman said...

Berselisihla kita ye, kalau tidak ber TT la kita di colmar air secawan 10 hengget, kayo towkay tu

zino said...

erna
dah tak sejuk mano pun... hehe

zino said...

rahman..
tu le kenapa sekejap sangat hehe tapi memang tak boleh lama atas ni kering RM hehe

Wak Gelas™ said...

wak pon dh sampey seini sekalii..,, eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

Shidah said...

Dah banyak kali saya pergi situ... setiap kali pergi rasa macam orang kaya

Pn Kartini said...

Hari tu plan juga nak ke sana...tapi bila asyik hujan je time tuu...tak jadi pula...:(

zino said...

wak gelas..
tempat tu pun dah lama ujud kan..

zino said...

shidah
memang RM mengalir pun laju hehe

zino said...

Pn Kartini..
semalam pun hujan sekejap..

Mak Su said...

ouh! bestlah! macam kek overseas jugak!

aNIe said...

Zino... kita pun dah lama mengidam nak ke sana... tapi tak dapek poi laei

zino said...

Mk Su
nak dapat ilham mengarang boleh gak naik atas tu hehe

zino said...

Anie
inshaAllah lepas ni boleh naik..