Monday, December 26, 2011

rehat....je

salam semua..

apa yg anda lakukan hari ni?? ada yg balik kampong kot.. atau beriadah bersama keluarga... tapi aktiviti zino yg paling jimat utk hari ni... tak ada ke mana2... apa lagi tidu je... bila dah petang ni baru rasa macam nak keluar... sembab pulak kalau asyik tidu je hehe..

akhirnya decide nak keluar tengok wayang beramai2.. tak ramai mana pun berempat je... tiket dah book tadi.. senang je pulak.. macam tak caya .. agaknya warga KL yg lain berada di luar kawasan kot.. senang la sikit.... ok la itu je nak lapur..

terima kasih Vectronera Florine dan Bob yg sudi menjadi follower...

14 comments:

Angah said...

wahh...tengok mission impossible ker...?

azieazah said...

Tingin gak nak tengok wayang, tapi takda bajet. hehehe

KAMATO said...

tenguk flem apa tu bro

Zareda Norman said...

terasa nak tengok dato' shah rukh khan beraksi plak minggu ni.. hehhe

MOKCIK AZWA said...

Kena tunggu budak2 kat opis nie ajak barulah rajin tengok wayang hehe

Bestnya bercuti ke Bukit Tinggi tu..hmnn..ada juga idea untuk berjjcm bila ada cuti panjang sikit nie hahaha..

Papa Mifz said...

biaso kat kat KL nih bilo public holiday byk warganegara asing jer..

DrSam said...

dah lama juga tak masuk wayang ni. Sebelum cuti sekolah bermula ni kalau sempat nak juga tengok Sherlock Holmes.

zino said...

Angah
mission impossible best dah tengok ke?

zino said...

Aziezah
berapa nak? hehe

zino said...

Kamato
chipmunk dan MI..

zino said...

Zar..
kalau cakap dengan mem jadi tu hehe

zino said...

Azwa
zino firstime sampai atas tu... selalu surf rasa macam mahal je hehe

zino said...

papa Mifz
betul tu... KLCC dah macam calculta hehe

zino said...

Drsam
Sherlock Holmes kami pun belum tengok.. hari tu bertukar dengan chipmunk.. bila kakak tak jadi ikut..