Thursday, September 6, 2012

Ke Bangkok lagi

Tetiba je saya di minta ke Bangkok lagi ... Ya ke di minta ? bukan di apply ke? Hehe anyway misi di Bangkok sampai juga ke penghujungnya , esok dah nak balik dah? Tapi kali ni at least dah jumpa tempat makan yg sesuai , sesuai sangat sampai 3 kalu ulang terima kasih kepada kawan2 yg di kenali di Bangkok sudi ajak kami sama JJCM ke sana

Tujuan ke Bangkok bukan utk melencong maka masa yg free utk berjalan hanya selepas semua urusan selesai ,pagi breakfirst di hotel , lunch megi je hehe mlm baru JJCM keluar

Sekali lagi Bangkok meninggalkan banyak kenangan .. Setiap hari belajar benda2 yg baru dan kata sorang mat Salleh tu , learning proses will never end !! Tapi penulisan zino terpaksa terhenti di sini dulu ,,, lain kali kita sambung dengan bergambar sekali

Terima kasih kerana sudi membaca , ada ke orang baca ? Hehe

11 comments:

atty's said...

ada je..kty rajin baca..cuma kdg tak tau nak komen

kasihibu said...

ada je yang baca nih ;p

amadshuqur said...

amad terbaca lah abah... kekeke.. next time kalau pergi lagi, minta duduk hotel Imperial Queenspark.. abah xyah nk makan maggi lagi dah.. coz kat sebelah hotel tu ada restoren islam patani... kedai Osman namanya... taukey boleh ckp melayu plak...

Aida Ali said...

Jauh berjalan luas pengalaman

Acik Erna said...

apo lak tak do..ado yo yang baco

zino said...

atty
tulis je atty dah baca hehe

zino said...

kasihibu
terima kasih sudi baca hehe

zino said...

amadshuqur
tq... nextime abah duduk sana.. kalau kena hantar lagi la.. ehh dekat tak dengan stesyen LRT?

zino said...

erna
ado ko ingat kan tak ado hehe

zino said...

aida
alhamdulilah ada rezeki melawat tempat orang..

amadshuqur said...

Sebelah hotel jer... dalam 500 meter berjalan... stesen BTS phrom phong.