Sunday, September 13, 2009

mission yg tak menjadi...

masa keluar tu terlaksa menempuh jem di uptown ke downtown di veledrom tu.. jalan yg besar tinggal selorong.. pengguna main letak ke kereta ikut dan masing masing .. tak ada sape nak kisah pun.. tapi bila melepasi kawasan tu jalan kembali lancar.. sampai la ke diatinasi... agaknya denga keadaan yg nyaman dalam kereta tu adik pun tertidur.. bila sampai ke tempat paking di opis.. adik dah dalam kelenaan.. langsung tak kisah bila di kejut...
aku pandang mem, mem pandang aku. hehe.. so nak buat apa ni??? nak apa lagi balik je lah... hehe kuciwa je bunyi nya... itu lah suruh tinggal dengan kakak tak mau nak ikut..
dalam perjalanan balik dapat le tinjau ribuan orang ramai di jalan TAR tu.. kereta pun penuh di sepanjang jalan..pun tak ada siapa kisah.. free for all.. mem tak puas hati nak datang lagi lain hari tapi make sure adik tak ikut..... aduhhhh.. nak tempuh jam lagi le nampak nya nanti.. nak buek cam mano kan..

15 comments:

KAMATO said...

kat kl kalau tak jem tak seronok la bawak kereta...he he

silversarina said...

Walau jem macamana sekalipun , shopping tetap shopping ..kena paksa adik tinggal :)

lupekanje said...

shopping slps rayer ajer la..kurang sikit jem.

chekgu BaniHassim said...

kene carik mase paling ideal kalai nk shopping...
kalau time cuti gini, takpayah la nk berangan nk dapat parking senang...

Aleeya said...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin..

cHeRyNa PiReS said...

hohh...dah last minute nieh mmg la jem...nak beli apo tuh? baju raya tak beli lagi ke...

* masa mula2 baca perkataan terlaksa itu, ingatkan nak cerita pasal makanan...ehehe...

en_me said...

kat tampin pun jamm abang zino tewww.. kannns

Zareda Norman said...

zino

mission kami sangat berjaya weekend lepas.. ehhehhe

DrSam said...

sekarang mana-mana pun jem. Mission saya dah lama selesai :)

Salamat hari lebaran. Maaf dipinta jika terkasar bahasa terpesong bicara.

Mak Su said...

gi supping bawak anak? adoiyaiii

cikdinz said...

nak pergi shopping lagi ye..hehee..

RahimSabah said...

Salam - Sapo sapo yg tak nak jem , dtg cnilah shooping. Torok cam no pun jem e , totap dapek pking , free lai. Cnun mana nak dapek.

Thn ni Along blik cni rayo , dah tukar kg, apo nak buek.. he he

noorlara said...

kalau musim dekat raya ni jgn kate kat KL tu apalagi katjalan TAR, kat Ipoh pekan kecil nipun dah pandai berjem sana sini. Ermmm.. sabar je leee

Dee said...

bole je zino..make sure smpi sana by 9-9.30 am..dee slalu buat gitu..

生魚片Alex said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚