Wednesday, September 9, 2009

salam ramadan...

tak sempat nak tulis panjang... cuma nak tanya dah plan ke percutian raya anda.. kami cuma cuti umum tu je.. mem dah kehabisan cuti.. makna nya kami akan beraya di Kl je... kesian kan.. hehe
ok lah nak pegi meeting dulu..

26 comments:

pB said...

salam

kawe mesti larr balik klate

insyaallah akan bertolak balik hari khamis depan ...

dtg balik semula ke selangor , belum dibincangkan lagi ...
hi hi hi

Sasha said...

mcamane sampai boleh abis cuti... huhu... ambil cuti tanpa gaji ler kalau gitu... takkan ler tak balik beraya?...

MOKCIK AZWA said...

Mokcik insyaAllah balik 'Ganu minggu depan. Ambik cuti seminggu..tapi tahun ni rasanya tak ler nak beraya sakan sebab nak save duit utk siapkan rumah. Kalau diizinkan Allah, sempat juga masuk rumah baru sebelum Syawal berakhir..

Yunus Badawi said...

InsyaAllah kami spt biasa akan berhari raya di KL pada Raya pertama. Jadi kalau Zino tak balik kg jemputlah dtg ke rumah.

Raya kedua dan seterusnya kami balik kg isteri saya di Tg Karang.

Tie said...

Raya KL je ? Tak pe laa... rezeki juga tu...

Tie raya kat Kota Tinggi...

silversarina said...

Alahai siannya.... petang boleh ke Rembau kejap kot, dokek jo :)

Atiqah said...

Salam En.Md. Zin @ boss, hehe
sy pun raya di KL juga. masing2 ada hal. siap import wan n atuk mai KL...hehe

Mak Su said...

balik gaks ghumah bawah [akak yg sekelas ngan abang ngah kan ado kek umah], lopeh tu balik tepeng plaks :)

DrSam said...

Kami 'standard' le cuti Raya. Walaupun cuti masih banyak, tapi cuti sekolah hanya seminggu aja. Jadi Insyaallah 3/4 hari Raya pertama di Bt. Pahat rumah pak mertua. dan seterusnya 3/4 hari lagi balik beraya di Kuala Terengganu.

Selamat merancang dan mengikut giliran dengan aman(dan adil) untuk semua ;)

zino said...

pB
lamo cuti tu sampai tak tau bila nak balik KL hehe

sasha
cuti mem habis masa jaga mak dia dulu.. nak buek cam mano..

azwa
tak balik ke sabah ke?.. hehe

YB
terima kasih atas jemputan.. lepas sembahyang raya di KL akan baliki juga kg sekejap ..hehe

tie
selamat beraya di kg..

Atiqah..
tahniah dah ada baby rupanya.. dah lama ke ber blog ni.. nanti jemput datang rumah kami..

maksu
dah lamo tak pegi ke rumah bawah tu.. kocik2 dulu situ lah berkubang hehe

Drsam
maknya tahun ni turn balik BP dulu la ya hehe.. selamat bercuti dan beraya..

Zareda Norman said...

zino

raya KL pun ok ... boleh pi jalan TAR malam raya pi tengok org melelong segala neka

ZARA 札拉 said...

hehehe~

ok gak tu Uncle~

bleh lepak2 dgn anak2~

UnGu VioLet said...

salam ramadan.. salam lailatul qadar..

INTAN said...

sy cuti dr 18-25...hehehe...

xiiinam said...

Saya peninglah sekolah ambik cuti lama sangat...walaupun dah ganti....






Sebabnya...saya tak ke mana-mana pun. mak mertua sebelah rumah. Rumah bapak pula kat kampung sebelah je...hi..hi..Tiada istilah 'balik kampung beraya'

zino said...

zar
good idea hehe

zara
betul tu hehe oops kad tak anta lagi hehe

ungu voilet
salam ramadan dan selamat hari raya di perantauan..

intan
lama tu..

cklah
tak payah cuti patutnya hehe

RahimSabah said...

Salam - Tiap kali rayo , x mis lah cuti , paling kurang pun sominggu , tapi cam besolahkan rayo x blik kg. Tahun ni rayo yg ke 5 di tompek org. Apo nak buek. Harap harap thn dopan dapek rayo di kg ngan omak ngan ayh ngan sadaro maro yg lain.

SELAMAT HARI RAYA - MAAF ZAHIR BATIN

yginsaf4 said...

raya dah dekat kannnns abang zino tewww..

zino said...

rahim
nak buek cam mano dah kojo..selamat hari raya dario kami dan keluarga..

en.me
hari2 dah dengar lagu raya hehe

Naim said...

cuti raya 19 - 27 Sept.

bestnya....

MULAN said...

mem abis cuti..?? mc je..

zino said...

naim
beraya di mana?

mulan
mem jaga mak dia masa sakit sampai ke akhir hayat..

PerantauSepi1306 said...

tapi sompek yo nak bali negori kan bro... apa lagi zasss jer pagi raya tu... kan jauh bonarr ;D

zino said...

peranatusepi..
betul lepas sembahyang raya zassss ke kampong hehe

cikMilah said...

cuti seminggu.. lepak kat kampung
hilangkan lenguh sendi dan sengal tulang siapkan tempahan raya..Raya ke 4, nak beraya ke KL...boleh pi umah Zino?

neezareef said...

janji cuti..raya ttp raya jugak kan