Saturday, September 26, 2009

plan B

memang hajat memula plan nak ke Sg Besar.. bila masing masing payah nya nak bagun tidur akhirnya plan ke sg besar perlu di tangguh ke masa lain.. tak ada makna nya kalau pergi lewat.. nanti habis masa di atas jalan je..
so terus ke plan B, pergi jemputan di seremban.. jemputan kawin anak ex office mate.. ikut LEKAS memang cepat betul sampai.. bersedup .. hiway lengang je.. kenapa hiway ni masih tak popular ya? kurang promosi ke atau kesinambungan nya belum telus lagi.. agaknya kalau dah bersambung sampai ke senawang mungkin lebih ramai yg berminat..
lepas tu sms sorang sepupu tu kata nya ada openhouse.. masa mengajak dulu alamat tak di bagi nya.. tunggu punya tunggu tak ada balasan.. ...mmm.. so balik je lah.. bila dah masuk LEKAS baru dia balas... tak ada rezeki le ... itu lah lain kali kalau nak jemput beri alamat sekali .. hehe..
itu je lapuran hari ni.. esok ahad.. nak kemana ya?

17 comments:

Zareda Norman said...

kami ke melaka tadi, jalan tak berapa jammed.. esok rasanya sre jammed

silversarina said...

Nasib baik ada plan B , baba jemputan tak beri address tu memang selalu terjadi sebab mereka sangka kita mungkin tak datng .

Boleh tau laluan mana kena ikut untuk guna LEKAS ??

Pok Li said...

pusing-pusing kampung sahaja

zino said...

zar
kalau hari ni tentu banyak kereta

silversarina
ikut kesas ke kajang tu tapi jalan terus akan bersambung ke hiway LEKAS.. berakhir di mantin.. dah tak jauh ke bandar seremban..

kalau hiway tu dah bersambung sampai senawang rasanya lagi ramai yg minat.. hehe

pok li
ok juga tu ronda2.. dah habis ke semua rumah di singgahi..

cikMilah said...

pesanan yang patut di ambil kira..thanks. CikMilah ada dpt jmputan dengan GPS code sekali..mmg mudah kami nak cari...

zino said...

cikmilah
bagus tu.. boleh taget terus.. hehe

cHeRyNa PiReS said...

sha rasa sha pon kena blaja jalan gak. slalu asek suruh org drive aje, hehehe:)

* silap haribulan, ada hiway name lembap pon sha tak tau:P

cHeRyNa PiReS said...

sha rasa sha pon kena blaja jalan gak. slalu asek suruh org drive aje, hehehe:)

* silap haribulan, ada hiway name lembap pon sha tak tau:P

cHeRyNa PiReS said...

sha rasa sha pon kena blaja jalan gak. slalu asek suruh org drive aje, hehehe:)

* silap haribulan, ada hiway name lembap pon sha tak tau:P

Tie said...

Selamat hari raya Zino....

Hmm... sekarang ni musim openhouse, ya... kat sini sunyi pulak. Hanya duduk depan tv je..

zino said...

sha
bila orang lain drive boleh tidur tau2 sampai je hehe

tie
tak baik duduk depan TV lama2 hehe

yginsaf4 said...

maner plan C ghitewww..

zino said...

en.me
plan C nak guna minggu depan hehe

Dee said...

hiway lekas tu jauh gak zino kalo nk ke johol..kuar ikut mantin kan...

xiiinam said...

Semalam ckLah meronda habis di Sg Besar...Simpang Lima...parit -parit bendang terus melarat sampai Sg Panjang terus ke Felda Sg Tengi, Hulu Selangor...baliknya singgah Sabak Bernam dan terus ke Teluk Inta. Habis segala wak, pak de.mbok de, empah..dan kaum kerabat dijelajahi..


Errr...Sg.Besar mana ni maksud zino? he..he..

zino said...

Dee
sekarang ni baru sampai mantin... lepas bersambung sampqi senawang..

cklah
kakak zino di parit 5 timur.. masuk simpang 4 kat pekan sg besar tu..

RahimSabah said...

Salam - Klau abg poi sg bosa , krim salam ngan along sekelurga.

Nikah ank e ni tak dapek nak samo , sei blk kg bln duoboleh ni , cuti sek. lepeh budak abeh pekso.