Monday, January 11, 2010

Jenerasi ke empat...




Pertemuan empat jenerasi...
dulu anak anak zino sempat berjumpa nenek zino
sekarang giliran ayah dan mak zino bertemu dengan cicit dia
Arifah merupakan cicit ayah yg pertama..
sekarang ayah dan ada 3 cicit..

18 comments:

Erna said...

dah bosar arifah..tak nangih lak dok ngan onyang..(atok rambut smart anak2 se panggil..goli ati se...dulu2 kok dongar dio cakap adik boradik..ingat an sapo..rupo e ayah,..)

Zyma Saad said...

Salam Zino.....

Kisah ko ni mcm kisah family aku gak.

Nenek aku ada anak seramai 11 org, cucu 50 org, cicit 4 org. Atuk je tak sempat tgk cucu2 (yg the latest) dan cicit (4 org tuuu).

Bila gather all of us, mcm kenduri kendara je.....meriah suasana alam sekitar!!!!

;)

Zareda Norman said...

Nostalgik kan.. nanti gambar tu akan jadi eknangan paling bermakna.

abah zar pun dah ada 4 cicit...

Helena said...

i like..... my arwah grandmother was very involved with my 4 kids... her cicits.... She would come to help out jaga baby during my confinement days. Sebenarnyer nak meriahkan suasana... hehe excited la katakan..

Now I'm wondering bilala my form 4 girl akan kasik my parents cicits.... LOL.... SPm pun tak habis lagi...

Mak Su said...

ku kenal banget itu tingkap, sungguh nostalgik. tempat biasa kuk bergayut jugak, wakakaka ;p

Leeya said...

suka last pic tu..

Pak Ngah: said...

:: salam.. jurai dan salasilah famili bakal memberi pulangan yang bermakna dan menarik pada suatu ketika nanti.. insyaallah..

en_me said...

nak kena tambah cicit teww.. usaha tangga kejayaan abang zino kannns.. ehehe

Masy said...

dorg panggil apa kat ayah abah tu? moyang la kan? hehehe

Dee said...

bestnya kalo dpt tgk generasi kita yg ke 4..syukur dipanjangkan umur..

arsaili said...

salam..wahhh syukur dapat cross over the generation

aNIe said...

Alhamdulillah...pasti ayah & mak zino bahagia melihat anak..cucu & cicit bahagia...

KAKTINY said...

alhamdulillah.. panjang umur murah rezeki mak ngan ayah uncle zino..

tu di antara "The Choosen One" tuh.. dpt menatap generasi ke-4.. kagum kagum..

noorlara said...

Selamat panjang umo emak dan ayah zino. kegembiraan mereka melayan karenah cicit tu hanya Allah yang tahu.

MULAN said...

onyang layan cicit ya...

DeeN said...

Alhamdulillah, umur panjang tuh. Moga ayah uncle zino sihat sejahtera! :)

Nong said...

Cucu dah timang, sempat ke nak timang cicit ni? he he...

Sasha said...

sempat gak melihat cucu-cicit... moga dipanjangkan umur mereka n zino juga