Thursday, January 28, 2010

kenapa?

nak tau kenapa zino pernah cakap tidak dapat berinternet beberapa hari sebelum ni... pertama laptop yg selalu zino guna tu di pinjam staff opis kerana ada tugasan yg perlu di selesaikan untuk tempuh seminggu.. laptop yg baru mem beli tetiba tak keluar gambar, terpaksa di bawa ke servis centre utk di periksa.. mengambil masa tiga empat hari bekerja.. baru hari ni ok.. dan boleh di gunakan semula..

tapi mulai hari ini everything back to normal.. i hope.. hehe

10 comments:

Erna said...

harap2 laptop.o.k tuan e pun dah o.k..dah sehat ko..

Yunus Badawi said...

Salam zino,

Lepas ni bolehlah rancak berblog semula hehehe

Zyma Da` Catwoman said...

Semoga ko dpt berblog seperti sedia kala ye, Zino.

Berkat! Selamat!

;)

Dee said...

moga semakin bersemangat berblogging lps ni..

Noli said...

alhamdulillahh..bagus3..hehe

MOKCIK AZWA said...

selamat berblogging semula..

Mimie.Candy Cane said...

hehehe..semoga lepas ni boleh beron9 tanpa gangguan lagi..

Kengkawan said...

ooooo... harap2 lepas ni semuanya ok la yer...

peminat setia ni... hehhe

Zareda Norman said...

laptop pun macam tuannya juga tak berapa sihat.. hehheheh

selamat bertenet semula

生魚片Alex said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社