Wednesday, January 27, 2010

tak berapa sihat..

pagi tadi gagahkan diri untuk ke pejabat.. masa bersiap siap tu dah terasa tidak bagitu selesa, kepala rasa di awang awang je.. tidak fokus lemah lesu penat ...kalau ke pejabat harus berkurung dalam bilik..tanpa tetamu.. akhirnya selepas menghantar mem ke pejabat saya buat keputusan untuk pulang terus ke rumah.. ada dua meeting yang patut saya hadir hari ni.. tapi telah di deligate kepada staff lain..

tiba di rumah kebanyak kan masa di habiskan dengan tidur sehingga terasa amat malas nak keluar makan... tapi bila perut dah keroncong gagahkan juga untuk drive ke gerai berhampiran.. makan untuk mengisi perut yg kekosongan.. dan mengembalikan tenaga yg terasa kehilangan..

harap esok boleh ke pejabat semula.. ada banyak kerja yg menanti..

10 comments:

Kopi Suam said...

semoga cepat sembuh uncle.

Yunus Badawi said...

Kalau belum sihat berehatlah. Semoga cepat sembuh.

Zareda Norman said...

macam zar demam last week lah.. tidur aje tak hengat..

MOKCIK AZWA said...

risau juga mokcik ni..katanya second wave o H1N1. Last week, seme anak2 demam dan batuk selsema. bila mokcik balik pjaya..mokcik pun mengalami simptom berada diawang2an dengan segala sendi lemah semacam..

dah telan panadol..hopefully kita semua cepat sembuh insyaAllah..

KAKTINY said...

betullah uncle zino.. serangan virus ni mematikan segala mood nk bersuka ria.. nak pulak satu isi rumah kena... huhuhu... nak rehat jap..

Noli said...

pacikkkk..jgn lupe mkn ubat...
ati2 trun tangga..owh ade lift..hehe

Ada Ayrissa said...

get well soon uncle!
:)

Erna said...

dah sehat ko..jangan domam lamo na..se ni dah seminggu ha...harap2 minggu dopan..sehat..

UnGu VioLet said...

moga zino cepat sihat dan sembuh yer.. Allahu Yashfik.. Ameen..

DrSam said...

get well soon. Kerja boleh tangguh/delegate, kesihatan kena jaga juga.