Saturday, May 22, 2010

pilih yg no 3..

bila dapat tawaran yg pertama..
dia langsung tak tunjuk reaksi..
nak buka surat pun malas..
surat tu terbiar je atas meja..

bila dapat tawaran ke dua..
ada le sikit senyum tapi masih tak kisah nak buat apa
isi borang kena paksa
buat medical check up kena paksa
photostat semua dokumen kena paksa..
buka buku akaun pun tunggu 2 nd last day..
buat bayaran pun last minit...
suruh tampal gambar sampai sekarang tak di buat2 nya..


dua hari sebelum lapur.........
dapat tawaran ke tiga..
melompat kegumbiraan.. hehe
so tak jadi lapur diri..
tak jadi masuk situ...
habis duit yg dah bayar tu boleh claim balik ke? hehe

dah dapat dah apa yg di idamkan..
dah terima dah apa yg di nantikan
dah berjaya dah dikalangan yg mengharap...

semuga berjaya..

14 comments:

kak Erna said...

salam..seronoknya kakak..sampai melompat..memang itu yang dia tunggu..tahniah..semoga berjaya..

zino said...

tq

aNIe said...

Mesti fizah dpt tawaran ke tempat yang diidamkan...tahniah buat Fizah...semoga terus berjaya...

xiiinam said...

Tahniah....buat anak dan mak ayahnya..

Kengkawan said...

tahniah... semoga yang baik akan berterusan

Yunus Badawi said...

Tahniah kpd Fizah dan zino suami isteri juga.

Pelajar pintar mcm dia ada banyak pilihan. Dia dapat ke mana?

lupekanje said...

acik rsa mak ayah dia lagi lompat tinggi...hehe..tahniah again fizah.

Zareda Norman said...

tahniah buat fizah. dah dapat apa yang diidam idamkan. Belajar lebih tekun ya

Pok Li said...

Tahniah jugak. Tapi dapat tawaran apa tu.

Angah said...

tahniah untuk fizah, abahnya dan emaknya, dpt kat mana tu

MOKCIK AZWA said...

wah tawaran apa agaknya yang buat fizah tersenyum lebar itteww?

pB said...

jauh ker dekat ...???

"MULAN" said...

tahniah semua..

DrSam said...

tahniah...yang diidamkan akhirnya datang jua akhirnya.