Saturday, October 8, 2011

Kenduri

Tadi kami balik kg mak sedara yg menjemput buat kenduri doa selamat kerana akan berangkat ke tanah suci menunaikan haji , kami pun balik sekejap je lepas makan tadi berbual la dengan sorang ni

Sepanjang perbualan tu sayacuba mengingat kembali nama kawan lama ni tapi langsung tak boleh nak recall tapi dia kenal zino . Nak tanya dia segan pulak rasanya takut nanti dia kecik hati . Rancak la kami barbual sesambil tu cuba recall memori yg dah berkarat ni . Adik2 zino pun sama bercerita.

Bila dah balik tadi zino call adik tsnya dia kok dia kenal siapa tadi tu , rupanya dia pun tak ingat nama kawan tu hehehe dia kata masa kecik dulu sama main badminton dam zino ni partner dia bila game bergu alahai tak boleh nak recal langsung hardisk dah rosak agaknya hehe

Skrg kami dah balik semula KL tapi singgah dulu di mekdi adik kelaparan kenduri tadi tak ada yg dia pekenan hehe

7 comments:

zino said...

baru dapat formula macam mana nak kecik kan gambar tu.. posting lepas ni ok dah kot hehe

Acik Erna said...

patut la yang ni gambar e bosa lagi..lom dapek formula tu yo..
sapo yang nak poi mokah tu..

OgysiJemariSeni said...

Stress kalau orang ingat nama kita tapi kita tak ingatkan... seksa nak recall balik.

KAMATO said...

ingat nak tunjuk closeup potato tu, tu yg jadi besar tu

zino said...

erna
mak sedaro den adik ayah

zino said...

Ogy..
memang puas nak ingat tapi tak masuk juga hehe

zino said...

kamato..
baru dapat betulkan setting.... posting kat atas tu dah ok dah hehe