Saturday, October 15, 2011

sekitar hari keluarga...

tau la kau ada galaxy tab II.. tapi jangan la angkat tinggi sangat..
jauh orang dah nampak tau hehe.... (ayat jeles ni..)

tak mau dukung... nak lariii nak lariii... waaaaaaaa

angkat tangan tinggi2 tu cover la sikit....jang..

bertugas di belakang tabir.....
oops silap di belakang kemah...


yg paling kelakar..
nak pegi ke padang atau kemah tu kena lalu lorong yg sempit ni...
sape la yg bijak pandai buat benda ni jadi macam ni...

tiga dara dengan sorang mak dara...
yg sorang tu body guard tak boleh tinggal.. hehe

kenapa ya..
kalau ada acara je mesti ada belon...
kalau ada belon je mesti ada acara...

selain pertandingan peserta ada pertandingan kemah tercantik..
masa yg di beri sangta singkat.. katanya masing2 ada 3 hari je nak merancang..
memikir dan menghias kemah masing2.. peruntukan minima..hehe

ni kat mana lah dia pi cabut bunga banyak2 tu hehe


satu lagi kreativiti menghias kemah masing masing..


jangan tak tau KLCC boleh di bina menggunakan botol air mineral je..
tak caya? cuba tengok tu.. !!!

ini lah kemah jabatan kami...
terima kasih kepada petugas yg di beri notis singkat utk menyiapkan nya
trafik light tu mendapat perhatian bos bos... banyak pulak komen dia org
ada yg kata kami cabut trafik light kat mana2 simpang kat luar sana hehe..

rajin nampak..!!
atau bila nampak bos datang je hehe

beskal pun ada sebagai hadiah.... lumayannn !!!!

sape lah yg bertuah dapat hadiah ni tadi..
tak sempat nak tunggu sampai habis kena segera balik kampong..

nampak macam orang baru lopeh sunat yo..
apo kono e jang hehe

la.. ini stail main dalam bondang lopeh menuai... hehe

mano ado gambar?? kato kamera canggih !! golap yo...
baik kau botol an balik hehe

sape yg buang angin kek dopan tu?
ni yg den maleh duduk belakang ni...

kau orang ni lembab la..
ketepi biar den sorang yo tarik...!!


rasa macam dia orang berdua ni mengekor je mana zino pegi...
jumpa je bos ambik gambar hehe



sampai je si hazwan dah pandai cari geng sendiri...
tah dengan anak sape lah tadi tu.. hehe

aduhh ponek!!! ....paneh lak tu.. mana abah ni nak minta air....

BOS zino tu tak sabar tunggu big BOS datang melawat kemah kami hehe..
sabar bos sabar.. tak lari big bos di kejar hehe

penuh semangat..
ada kaitan ke dengan hari keluarga ni..!!
layan je lah.. hehe

tongah paneh pun tak apo...
janji ROCK..

macam tak makan je tarik...
buek syarat yo ko jang ???

si badut pun ada !!!
.
kepada semua staff jabatan yg terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam segala urusan sepanjang tempuh acara sukanika berlangsung , saya mengucapkan berbanyak terima kasih dan tahniah atas usaha anda.. menang atau kalah bukan ukuran nya tapi semangat kerjasama yg anda telah tunjukkan adalah amat penting ....

kepada yg mendapat hadiah sama ada dari acara yg di ambil atau dari cabutan no bertuah tahniah dari saya dan pihak pengurusan jabatan... kalau pun tidak berjaya memperolehi sebarang hadiah.. tak perlu gusar dan susah hati.. rezeki kita masing masing telah di tentukan pada hari itu... ada yg dapat dan ada yg akan pulang tangan kosong ..

atas permintaan anda juga saya terbitkan malam ini juga...



20 comments:

OgysiJemariSeni said...

Ada family day ka Bro? Meriah nampak.

zino said...

ogy..
meriah tapi saya tak sempat tunggu sampai habis...

lupekanje said...

nampak meriah sgt tu..family day unit accik tk lama lagi. Tpi tak se grand zino nyer FD ni...buat kecil2an je. Sebab namapun unit kan..hehhee.. bajet pun tado...kumpul duit sendiri je. Kok ado sponsor, best kan. Tpi kami takut nk carik sponsor. nanti SPRM serbu pulak. haha..so, ala kadar je lah family tu nnt. janji happy!!

Neeza Shahril said...

nampak sangat meriah. Penuh dengan warna-warni.. tapi bab belon tu betul la.. napelah asal ada acara je ada belon.. mula la budak2 macam anak2 neeza nangis nangis nak belon.. hehee..

ckLah said...

Tahniah...tahniah....

zino said...

acik...
sebelum ni kami dapat anugerah apa tah.. hadiah anugerah tu lumayan.. duit tu la di guna utk berhari keluarga... nak harap duit lain memang tak ada la jawab nya..

zino said...

neeza..
betul tu.. menyusahkan juga kan hehe

zino said...

cklah..
tq

Papa Mifz said...

happening yer nmpk nye...

KAMATO said...

huh... meriah sungguh nampak

zino said...

papa mifz..
meriah bila dapat berkumpul ramai2..

zino said...

kamato..
meriah dengan bermacam ragam..

MulutPayau said...

meriahnya....macam2 ada...hadiah pun lumayan jugak yer...bertuah sape yg dapat...

zino said...

MP
yg konfirm.. zino satu pun tak dapat hehe

Yati said...

Nampak meriah hari keluarga. Hadiah pun best, beruntung sape yang dapat tu. :)

zino said...

Yati..
sangat beruntung.. tapi zino tak ada nasib hehe

Zareda Norman said...

meriahnya.. siapalah dapat ipad tu yo..

zino said...

zar
entah..bertuah badan yg dapat hehe

Mamamanja said...

bestnya... adiah pun menariks

zino said...

mamamanja..
orang lain yg dapat... hehe