Monday, June 6, 2011

jalan jalan makan makan.....


Program kami nak tengok cerita ni di JJ Ceras Selatan... ramai yg kata cerita ni sedap... adik apa lagi teruja sangat bila kata nak tengok x men... sesuai utk di tuntun se isi keluarga... tidak membosankan... jalan cerita yg baik... pelakon yg hebat... memang patut di beri 5 star...

kalau ada yg belum tau JJ ni terletak di Balakong... kalau sebut Balakong mungkin ada yg ingat kawasan tu satu kawasan yg sesak.. berserabut dan sebagai nya... tapi itu dolu.. sekarang kawasan ni pesat membangun,, di jenama semula sebagai Cheras selatan.... Ramai pengunjung tapi tidak le se sesak kalau ke Mid valley.. perjalanan ke sana juga lancar.. jalan yg besar dan tak banyak kereta...
tapi sebelum tengok wayang kena la isi perut dulu..... ada ais kacang... ada nasi ada macam2 lagi... zino share ais kacang je tak makan nasi dah.. masih kenyang makan nasi minyak tengah hari tu...
yg ni utk kakak..

dan ini utk adik...

kemana anda berhujung minggu..??

19 comments:

aNIe said...

Zino...hujung minggu ni kita golek2 je kat rumah...si kecik takde... ingatkan nanti nak pi tengok Kungfu Panda dgn dia...

zino said...

anie
yg tu belum tengok lagi adik dah tanya hehe

Acik Erna said...

patut la emi sebut x-men..carito wayang rupo e..mak e tak pulak nanyo...

bobhandburry said...

Salam kunjungan, blog yg menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

en_me said...

meriahnyerr uoolss.. ehehe

noorlara said...

zino,
kalau hujung minggu memang takde agenda lain baik di rumah mahupun bila berpergian, makan, makan, makan.

Saya tak kemana kat Ipoh je jalan jalan cari makan gaks

azieazah said...

ZINO, Kak Azie selalu jugak pegi area situ lepak-lepak, esp kat BTHO tu. Ramai kawan dok sana. Tapi belum pernah masuk dlm JJ tu lagi...

ABC tuuu.. uhmphhh!

zino said...

erna
kono poe tengok tu hehe

zino said...

bobhandburry
tq selamat datang...

zino said...

en me
meriah ...

zino said...

noorlara
elok la tu.. menternak lemak.. hehe

zino said...

azieazah
dah dekat tu kena le sesekali singgah sana... pekene ais kacang tu hehe

MULAN said...

seronok.... seronok tu... tang makan yg paling tak tahan..

zino said...

MULAN
yg biasa2 je tu hehe

Ada Dalina said...

best ek xmen tu uncle? cik abg ade gak bunyi nk g tgk....huhu

zino said...

ada dalina
cerita tu best... sesuai ut se isi keluarga..

cikceriacorner said...

salam uncle..

wow..uncle..bestnye..yummy..hehheh

zino said...

cikceria..
best ya hehe.. lama tak nampak? cuti ya..

Zareda Norman said...

jauhnya tengok wayang.. kami sll ke alamanda jer