Monday, February 1, 2010

kisah petang semalam..

dah beberapa kali janji nak kesana baru petang semalam sempat nya.. mem ajak along dengan angah sekali.. tapi mereka tak berapa free.. so kami empat beranak je lah memeriahkan tempat tu.. terletak di LG ..mudah nak cari dari tempat parking.. lagi pun alang ada tunjuk arah.. kalau harap zino mau round beberapa kali baru jumpa hehe

kalau ikut menu tu macam2 ada.. so minta fizah suggest kan apa yg sedap utk kami cuba.. adik apa lagi macam macam dia tunjuk... so kami oder menu yg berlainan dan lepas tu bekas makanan tu beberapa kali berpindah tempat.. merasa lah serba sikit..

kisah selanjutnya cerita bergambar..




air (lupa nama) gelas besau yg enak..

yg tu sedap yg tu sedap dan yg tu pun sedap hehe

susah susah ambik yg ni je lah....payah bona..

adik nak yg ni yg ni dan yg ni...

17 comments:

Yunus Badawi said...

kat mana tempat ni zino? mcm best aje hehehe

Erna said...

nak cari tompek pun tak jumpo ni..kau bogi poto bosa macamano pun tak jumpo he he..tengok yo nak poi makan takan jumpo nyo..

sI tEDI said...

semua sedaP!!!

zino said...

YB
kat time square..

erna
naik lrt dan monorail sonang yo..

si tedi..
semua sedap siap kan RM je hehe

Zareda Norman said...

ikutkan semua sodaplah ek... adik mesti riuh mengorder

DeeN said...

Hahaha. .. yg paling happening mestilah adik kan..? Berselera benor. :)

aNIe said...

Kalau Fizah yang suggestkan mesti sodap tu...rasalah semua...hehehe...mestilah adik suka...rambang mata dibuatnya...

MQ said...

kedai nama apa ni pak zino? ada jugak tempat makan menarik kat times square tu yer..last sekali pegi sana mcm tak de apa yg best pon..

zino said...

zar..
adik oder tiga beda sekali hehe

deen
adik tu kalau tak di tegah semua nak rasa hehe

anie..
tak geti nak oder minta fizah suggest hehe

mq
ada banyak kedai sekarang ni nampak dah meriah kat sana..

DrSam said...

bawa keluarga makan-makan memang seronok.

zino said...

yg jadi lebih seronok anak dara tu yg ambil oder hehe

Dee said...

kt mana ni ye..nmpk sodap bona..

Mak Su said...

semua sedap, order semua :)

zino said...

Dee
time square..

Mak su
kono bawa RM lobih sikit hehe

Kengkawan said...

tetiba rs lapau laaa

sya said...

kat mana tu???

zino said...

andak
jom ke sana.. makan hehe

sya
time square..