Wednesday, February 3, 2010

mana hadiah??

Masih tertanya tanya mana hadiah hari jadi?? hehe sampai sekarang masih pending.. actually baru baru ni dah survey dengan mem pun tapi masih tak jumpa apa yang nak di belikan.. ada beberapa cadangan dan idea.. tapi masih belum terlaksana.. apa lah abah ni susah sangat ke nak beli.. hehe

bila kami ambik alang baru baru ni , alang terus bagi hadiah utk fizah..


oops alang dah guna idea ni.. so abah kena cari altenatif lain... semalam kami ke JJ fizah nak ganti bateri jam dia yg dah tak bergerak tu.. tapi malang nya jam tu tetap tak boleh berfungsi selepas di tukar bateri baru.. serupa bila baru baru ni saya bawa jam mem utk tukar bateri.. tak jalan juga.. apa punya kualiti jam tu.. agaknya utk pakai buang je kot.. takut tak berbaloi utk repair....

secara spontan fizah dengan mem pun mencadanagkan jam baru utk hadiah hari jadi....nampak gaya kena beli dua jam sekali.. birthday mem akan menyusul Mac nanti hehe... nak jam ni ke..??


teringat jam yg mem beli satu masa dulu.... hehe....


20 comments:

tunbegia said...

sungguh cantik jam,

salamm,

zino said...

jam yg tu ribu2 tu hehe

Zareda Norman said...

ala jam ribu ribu sesekali beli.. ehhehhe

Yunus Badawi said...

Sekali sekala beli yg ribu2 apa salahnya? Kasih sayang suami isteri tak ternilai harganya hehehe

Abang Long said...

Ada tak hadiah untuk komen blogger terhebat ? Hihihi

Sapidin Amran said...

Hadah untuk menaikkan semangat adalah amalan yang perlu diteruskan.

pB said...

setengah kedai tengah ada jualan murah.
ada potongan harga.
so , boleh ler beli yang mahal sikit ...

cikMilah said...

beli 2 sekali boleh negotiate harga...

Dee said...

nak2..nti beli lebih utk dee satu ye..hahaha..gurau jelah uncle..ok beli jam tu sesuai..

MOKCIK AZWA said...

seronoknya fizah n mem dapat hadiah jam...hehehehe

zino said...

zar...
penin nanti hehe

YB
memang tiada nilai nya..hehe

abang long..
hadiah dia terima kasih..hehe

sapidin..
betul tu..

pB
dah mula boleh survey ni hehe

cik milah
two in one..

Dee
beli borong tu hehe

mokcik azwa..
mudah2an..

Zyma Da` Catwoman said...

Salam Zino.....

Ko bila nak beli hadiah utk aku??

Aku tungguuuuuuu....besday aku bulan 5 ni....

Pnut said...

Zino..anak teruna kami pun dah intai benda alah ni dah..ngendeng mintak dibelikan..

erkkk baru darjah 3 tuuuuu

Kengkawan said...

saya pun nak jam jugak la.. hehehe

Faarihin said...

wah.. nak mp3 gak.. huhuhu..
pergh jam itu pun menawan juga..

Mak Su said...

semua hadiah pun menarik, saya suka jer... eh! (aku plaks..hahaha)

Pok Li said...

beli je bang

zino said...

zyma..
nak juga ke ? hehe

pnut
dah layak ke nak beli hehe

andak..
hari ni hari jadi andak kan.. selamat hari lahir semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan..

faarahin
nak hadiah juga..

mak su
memang cantik.. hehe

leeya said...

saya dah lama xpakai jam..sebab jam pun org belikan..pastu bila dah mati, ganti bateri tetap tak mau hidup.huhuhu..last2 tak pakai sampai sekarang..

zino said...

leeya
agak nya jam sekarang pakkai buang je. tak guna beli yg mahal. hehe..zino pun dah lama tak pakai jam..nak tengok waktu cari dalam hp..