Saturday, April 16, 2011

tinggal kenangan....

kami telah berpindah...
jangan cari saya di sini..
tak ado sapo lae dah...
bilik ni pun dah kosong..
meja tu pun dah di angkut ke sana..
tapi bukan zino yg nak guna hehe..
tiga tahun di sini...
opis ni pun baru lagi...
tapi nak buek cam mano
tuan tanah kato GET OUT..
keluar je lah...

kalau tinjau kek luar tu..
nampak KLCC
nampak KLtower
jalan TAR pun nampak....
sebelum balik tu boleh tinjau..
jem ke.. clear ke...

nak tau opis baru...
nanti lah abih angkut barang dulu ya...
jom tolong.... hehe

22 comments:

dangarumbia said...

Oh... pindah ofis.
Nanti boleh tunjuk ofis baru, kita tolong decorate cantik-cantik :)

pB said...

pindah lagi ....


kalau dpt pejabat dekat umah best jugak tuuuuuu.....

idahani said...

selamat berpindah...nie pun tgh tlg gak nie..tolong tgk pehtu tlg tgal komen..heheheeh

Zareda Norman said...

selamat pindah...

DrSam said...

kalau boleh nampak KLCc dan Kl tower kira dekat juga dengan HQ kami tu. Boleh mengeteh bila free :)

Selamat berpindah ke ofis baru dan harap-harap masih dekat dengan KLCC.

zino said...

dangarumbia
minggu depan boleh le datang hehe

pB
tuan tanah minta semua keluar hehe

idahari..
tadi pun ramai yg tukang komen...

zar..
baru selesai 1/3 esok kena kerja keras lagi..

Drsam
masih nampak KLCC tapi dah sipi2 je lah.. tingkat dah rendah hehe

MULAN said...

selamat berpindah... tempat baru aura pon baru...!!

kak Erna said...

pindah opis tak po..jangan pindah rumah..he he.

zino said...

MULAN
betul tu..

zino said...

erna
kok boli ghumah baru apo salah e pindah bukan org ghumah baru hehe

Yunus Badawi said...

Belum sempat pergi opis tu Zino dah pindah pulak. Nanti bagi tahu opis baru ek.

Hadiah Zino masih ada kat saya huhuhu

lupekanje said...

pindah sangat memenatkan..samada pindah rumah ato pindah pejabat..
moga tempat baru zino lebih baik dari tempat lama ni...

Sham said...

solamat borkorjo di opis baghu...tp sayanglah kan kat ofis lama view mesti cun giler boleh tgk pust bandaraya...

zino said...

YB.
dah settle nanti boleh le datang opis baru (yg asalnya lama) hehe

zino said...

acik..
betul tu nak mengomeh balik lagi penat nanti tu..

zino said...

sham
tempat baru floor rendah je so tak nampak sangat alam sekitar di lindungi bangunan hehe

Yati said...

Besornya office lama Encik Zeno. Selamat berpindah. :)
Teringat dulu masa muda, kerja kat bangunan MBF (sekarang dah Ambank) kat Jln. Yap Kwan Seng. Tingkat 41. Sebelum balik, sama macam Encik Zino, tengok kat parking, ada kete double park kat kete kita tak. Tinggal kenangan, skrang surirumah saje.

zino said...

Yati..
opis baru terkecik la sikit susah nak susun barang yg beambak.. separuh kena letak kat luar...

cikceriacorner said...

pindah opis baru ye uncle..

pindah kat mana..hheheh

zino said...

cikceria..
dekat je.. tapi floor rendah rasa tak best pulak tak clear alam sekitar hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

selamt berhijrah ke tempat baru pakcik....

zino said...

wawa..
thanks u..