Thursday, May 12, 2011

Alhamdullilah syukur...

bila petang tadi kawan zino talipon buat zino panik sekejap.. dah tengok result ke? result priksa hari tu dah kluar.. alamak tetiba je rasa berdebar debar... takut pulak nak tengok hehe... apa tidak nya dulu ambik priksa pun last minit... dia kata kalau nak tau contact sorang kawan ni dia boleh tolong dapatkan... memula ingat result dia org hantar dalam email ke.. buka email jabatan tak ada... buka gmail pun tak ada last sekali buka yahoo pun tak ada.. nak minta kawan tu tolong segan la.. hehe

lepas tu teringat nak buka laman web tempat periksa tu.. cari punya cari jumpa, kena masuk kan no IC utk tau keputusan.. nekad juga nak tau.. bila klik je ALHAMDULILAH SYUKUR SANGAT .. keputusan LULUS berkat dorongan kawan kawan dan bantuan mereka akhirnya membuahkan hasil juga walaupun zino buat keputusan last minit utk ambil peperiksaan tu... cerita ini pernah di siarkan di sini http://payakumbuh1.blogspot.com/2010/11/last-minit.html

kepada rakan2 yg lain yg sama berjaya dalam peperiksaan ini TAHNIAH dari zino.. anda semua memang hebat...

6 comments:

MulutPayau said...

Zino..
TAHNIAH !!!!!!!Syukur Alhamdulillah..Mp tumpang gembira..
Sorri nak tnya..ambik exam apa yer????

zino said...

MP
tq.. biasa la penjawab awam banyak exam nya hehe

Kak Elle said...

tahniah Zino

MULAN said...

syabas..!!

sayangsayangibu said...

tahniah....
rajin usaha adalah kejayaan kan?

Yati said...

Tahniah, Encik Zino, lulus periksa. Periksa apa tu? Kenaikan pangkat kah? :)