Tuesday, May 31, 2011

kursus 4 hari...

Start semalam zino berkursus 4 hari.. tak jauh mana pun kawasan Kl ni je.. yg best nya dekat ni tak perlu bermalam.. datang pagi balik petang...tapi yg tak best nya... pagi kena masuk opis dulu settle kan apa yg patut dan petang pun pegi opis juga banyak benda yg boleh di settlekan atas meja tu.. dan ada juga yg datang lambat atau tak masuk petang dengan alasan ada meeting dan sebagai nya...

Yg di bincang dalam kursus adalah benda yg zaman dulu2 dah belajar pun tapi ulangkaji utk mengasah skill.. nasib lecturer tu ok.. tak ada lah boring.. penuh dengan aktiviti.. dan ada saja kerja yg perlu di selesaikan.. dan yg lagi best makan makan... kalau kursus ni bab makan ni yg tak tahan.. asyik makan je kerja... walau apa pun 4 hari perlu di lalui.. semuga semua boleh bertahan sampai habis hehe...

ok lah.. nanti cerita lagi.. bye

16 comments:

Acik Erna said...

selamat berkursus..jangan ttelolap pulak lopeh makan tu..
tau la kalau kusus tu makan mau ompek kalai sari..he he..

Pn Kartini said...

Assalamualaikum:):)
Datang bertandang!

Moga selepas 4 hari berkursus..angka di penimbang tak naik yaa..:):)

Selamat berkursus!

MOKCIK AZWA said...

Bab kursus...asalkan lecturernya best, penyampaian menarik dan makan2nya sedap... layannn

wa khairul onggon said...

Assalamualaikum... Selamat berkursus.. :)

Angah said...

selamat berkursus...

zino said...

erna..
itu la kelebihan kursus ni hehe

zino said...

Kartini..
salam kenal... nak kena timbang ni hehe

zino said...

Azwa..
lecturer tu best... bayar pun mahal. hehe

zino said...

wa khairul..
tq

zino said...

Angah
tq

sayangsayangibu said...

kursus best jugak
makan sedap sedap dan 4 x sehari, atau 5 kali sehari
heheheheh....

MULAN said...

dah betahun2 lapok tak berkursus... tapi selalu byk pengisian nya..

zino said...

SSI
yg best kursus ni makan la hehe

zino said...

MULAN
sesekali ok a kaalu selalu boring gak hehe

azieazah said...

I like kursus! (wpun memang susah nak kurus).

Dapat makan sedap-sedap, jumpa kawan baru. Pandangan mata pun berubah. Tidak ler asyik ngadap meja pejabat jerrrr...

hehehehe

Zareda Norman said...

setiap kali kursus babmakan ni memang susah nak tolak